Kasandra u šoku: Zarazila se koronom, a mislila je da je to nemoguće

Glumica apeluje na fanove da se čuvaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/lacoraima

Popularna venecuelanska glumica Koraima Tores, koju smo obožavali u ulozi Kasandre, je iznenadila fanove kada je priznala da je zaražena koronavirusom. Naglasila je da je zbunjena i da ne zna kako se to dogodilo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Dragi prijatelji, želim da vam kažem da sam se zarazila koronavirusom. Mislila sam da je to nemoguće, zato što sam se dobro pazila i rigorozno držala svih mera. Jedva sam izlazila iz kuće. Mislila sam da je bilo nemoguće da se zarazim. Sada sam počela da radim na novom projektu i otišla sam da se testiram, tada sam saznala da sam zaražena. Jako sam iznenađenja, mislila sam da sam se dobro čuvala. Zato vas molim da i vi više pažnje obratite na svoje zdravlje, zato što nikada niste bezbedni”, rekla je glumica u video koji je postavila na svoj Instagram stori.

Kasandra za Objektiv: “Draga Srbijo, drži se i čuvaj se! Volim vas!” (FOTO+VIDEO)

Korima je takođe dodala:

“Na snimanju su mere stvarno ekstremne, kako bismo mogli da radimo. Ne znam šta ću dalje raditi. Za sada ću se paziti, ali i pričati vama kako napredujem. Ukoliko imate bilo kakva pitanja, ili se brinete da li se dovoljno pazite ili ste zabrinuti tu ću biti da odgovorim na sva pitanja. Ja vas sada molim da se čuvate i čuvajte svoje najmilije”, rekla je glumica.

Da li se sećate “Seranovih”? Ovako sada izgledaju članovi omiljene španske porodice (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar