Jahta dostojna najboljeg špijuna na svetu: Dizajnirana da osvoji Arktik (FOTO)

Solarni paneli obezbeđuju dovoljno energije za putnike i posadu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Globalna pandemija poremetila je mnoge sfere života i biznisa, pa tako i holivudsku produkciju filmova. Jedna od “žrtava” je akcioni spektakl “Nemoguća misija”.

Verni fanovi s nestrpljenjem očekuju vesti o novim avanturama tajnog agenta Itana Hanta (Ethan Hunt), kojeg tumači Tom Kruz. Detalji zapleta se kriju, a znamo da se deo filma odigrava u Veneciji (naslovna slika).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako bi skratili vreme do premijere, podsećamo na konkurs koji je svojevremeno objavio prestižni magazin Boat International. Ideja je bila da se prezentuje najbolji koncept jahte, inspirisan akcionom franšizom!

Pogon na tečni vodonik

Među učesnicima se našao i slovenački dizajnerski studio Vom Creations, a luksuzno plovilo ponelo je ime Mr Hunt. Reakcije su bile toliko pozitivne da su odlučili da izrade kompletan nacrt, spreman za izgradnju.

Plovilo je dugačko 58 metara i opremljeno za istraživanja u oblasti Arktika. Solarni paneli obezbeđuju dovoljno energije za putnike i posadu, a pogon je na tečni vodonik, prenosi Autoevolution.

Mr Hunt ima tri palube, gde se nalazi smeštaj za 10 gostiju, 11 članova posade i apartman vlasnika. Dizajneri su pronašli mesto za biblioteku, saunu, đakuzi… Jahta dostojna imena spektakularnog špijuna ne može da prođe bez “garaže” za džet-ski i druge mašine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VOM Creations (@vomcreations)



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar