Otišla uveče da baci đubre, pa kraj vrata pronašla PRETEĆU poruku i SLEDILA se

Nije ni znala šta se dešava oko nje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/yanalya

Neimenovana žiteljka engleskog gradića Bartona dobila je neobjašnjivo neprijatnu, čak i preteću poruku od “nekoga” iz komšiluka kada je ujutro otvorila vrata kuće.

Podstanarka je za portal Staffordshire Live rekla da je prethodnih nedelja gledala da predveče baca đubre znajući u koje vreme ujutro đubretari dolaze po to, ali je uvek vodila računa da kantu za otpatke vraća u svoje dvorište. Ovog puta, kanta je ostala napolju.

“Ne znam ju je pomerio i odvukao na trotoar pred ulicu, ja ne, ali to je očito odmah zasmetalo nekom iz komšiluka ko radi u zdravstvenoj službi i kome su očito popucali živci od svega“, rekla je žena koja se pre 2 meseca doselila u taj kvart.

U poruci je stajalo upozorenje zbog navodnog kršenja karantina:

“Poštovana, niko od nas iz kraja uveče ne izlazi napolje, samo vi. Pa, makar i da je zbog bacanja đubreta, to je kršenje karantina. Stanari zgrade broj ** bili bi vam zahvalni da pomerite tu svoju kantu u dvorište, a ne da stoji napolju celu noć. Nismo platili 300.000 funti za kuću čiju će vrednost rušiti neko aljkav i bahat iz komšiluka. Ne samo što ste ostavili kantu napolju, već ste i izlazili napolje uveče što u ovom trenutku nije dozvoljeno. Tako se širi koronavirus, o čemu možda i ne znate. Prestanite da budete sebični i mislite na druge ljude. O ovome je obaveštena policija i informisaće vašeg vlasnika stana o tome kako se ponašate”, stoji na kraju upozorenja.

Žena je istakla da joj od poruke već danima nije dobro. Ne izlazi iz kuće, ima osećaj da je stalno neko iz komšiluka posmatra i oseća strahovit pritisak iako ništa sporno nije uradila.

Svetlana morala da pobegne iz svog sela: Iskopala 3 groba, pa uzimala ISTU stvar od preminulih



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar