Profesorka ŠAMARALA dečaka pred đacima što kasni na čas: Kada je OGLUVEO, stigla ju je užasna osveta

Čak ga je nekoliko puta i šutnula

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dailymail.uk printscreen

Profesorka kineskog jezika u srednjoj školi u Ćinjangu pamtiće do kraja života dan kada je rešila da prevaspita jednog učenika prvog razreda zbog kašnjenja.

Verujući u onu staru da je batina izašla iz raja, kao i da decu čovek mora ponekad fizički da kažnjava, ona je 31. decembra prošle godine izvela dečaka pred tablu i zbog kašnjenja od 5 minuta na čas, šamarala ga je nekoliko puta, a tri puta ga je snažno i šutnula.

Na snimcima koji su uznemirili svet vidi se kako profesorka po imenu Ma drži dečaka jednom rukom za kosu, dok ga drugom šamara.

Ona ga je udarala toliko jako da je dečak morao sutradan s roditeljima na pregled kod lekara jer mu je jako zujalo u ušima. Ispostavilo se da je izgubio sluh na tom uhu koji se pak, povratio posle desetak dana.

Roditelji su profesorku Ma istog dana prijavili policiji koja je istraživala slučaj i ona je suspendovana do kraja januara. Međutim, tu su nevolje samo počele po nju.

Profesorka Ma ne samo što je dobila pretnje smrću već je morala i sama da ode u policiju zbog straha da neko hoće da je ubije.

Profesorka Marija dobila UPUTSTVO od direktora kako da se “LEPŠE” oblači: Ujutro mu je uništila karijeru

“Rekla je da noću više ne spava, da joj svaki dan neko lupa na vrata i zvoni na interfon”, rečeno je u policiji Ćinjanga.

Poslednje što se Ma dogodilo pre 4 dana, kako prenosi portal Xi’an Bussiness je da joj je neko otrovao psa kada ga je ostavila na povocu ispred prodavnice.

Nije poznato da li sve ovo ima veze sa šamaranjem đaka, ali Ma u svakom slučaju već sada verovatno proklinje dan što je to radila.

Krila od roditelja da ima bebu, a onda su je videli na ulici s “nečim”: Tada je uradila JEZIVU stvar



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar