ISKRENA

Vesna Đogani priznala da posećuje PSIHOTERAPEUTA zbog sina: Našla sam se u ZAČARANOM krugu

Veliku pomoć pruža joj i partner Đole Đogani

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/djoganivesna

Pevačica Vesna Đogani majka je dvoje dece i tvrdi kako su ona i njen partner Đole Đogani jednako posvećeni njihovom vaspitanju.

Vesna i Đole Đogani pričali kako su PROSLAVILI Novu godinu, pa spomenuli Gagija i Lunu: Bio sam SREĆAN…

Ipak, kako je njihov sin sada u problematičnim, tinejdžerskim godinama, pevačica je ptkrila da je potražila pomoć psihoterapeuta oko toga kako treba da postupa sa njim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Dužnost nas kao roditelja je da pričamo sa svojom decom. Moj stariji sin ima društvene mreže, ne koristi ih, ali posmatra šta se dešava na njima”, rekla je Vesna u emisiji Redakcija.

Vesna Đogani o TEŠKOM ODRASTANJU: Želela sam kao mala da imam grejanje, hranu, da ne budem gladna…

“Ja i moj suprug mnogo pričamo o tome sa njim. Ja čak i previše, pa imam utisak da sam dosadna, a tada nastupa Đole koji ume da povuče granicu. Mi stvarno moramo da budemo u toku sa našom decom, jer ona uopšte nisu svesna posledica”, ispričala je ona dalje.

Đole Đogani u emisiji uživo sa SADAŠNJOM i BIVŠOM ženom: Vesna otkrila da li je “ukrala” Slađi muža!

“Jako je teško danas komunicirati sa decom. Ja pričam svom sinu, on me ne sluša. On misli da on sve zna i to je pravi izazov za roditelje. Moram javno da kažem da sam počela da radim sa psihoterapeutom zato što sam se našla u jednom začaranom krugu. Ja pričam, on me ne sluša. Đole me savetuje da promenim način pričanja, pa ja pokušavam da promenim malo način pričanja, stalno se informišem”, priznala je Vesna u emisiji.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Na koji fazon uspete da uopste ne licite na sebe!? Hijaluronima, botoksima? Sve starije zene uspem prepoznati na slici. Normalne zene.

    Odgovori

Ostavite komentar