DEFINITIVNO KRAJ

Davidova majka otkrila DETALJE njegovog raskida sa Anom: TUŽAN je, izašao je iz stana u kom su živeli

Pričala i o razlozima zbog kojih je do razlaza došlo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:ScreenShot Youtube

Pre nekoliko dana kao bomba je odjeknula vest o tome da su Ana Korać i David Dragojević raskinuli vezu nakon više od godinu dana ljubavi.

Ovo je šokiralo sve njihove obožavaoce, posebno jer su bili i vereni i planirali su i svadbu kada se situacija oko koronavirusa stabilizuje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada se o svemu ovome oglasila Davidova majka Biljana.

“Nisu ni prvi ni poslednji koji su se razišli. Žao mi je što se tako desilo, bili su mi slatki i bili su skladan par, ali ljudi žive zajedno i mnogo duže i imaju decu pa se raziđu. Mogu da kažem da mi je zaista žao”, rekla je ona za Srbija Danas.

Ana Korać, crna ČIPKA i veliki krevet! Ova fotografija je ostvarenje svih MUŠKIH snova (FOTO)

Kako je rekla, tačan razlog njihovog raskida ni ona ne zna.

“Koliko ja znam, oni su bili 24 časa zajedno u Beogradu i uvek je bilo sve okej. Nisu imali neke svađe. Zašto je došlo do raskida ne znam jer još nisam uspela da sednem sa Davidom i da popričam. Ne mislim da je neka prevara u pitanju, ali ne znam razlog raskida. Čula sam svašta na društvenim mrežama, ali ne bih ništa da komentarišem dok ne popričam sa Davidom i ne saznam šta se ustvari desilo, ako uopšte želi da mi kaže. Mi imamo dobar odnos i verovatno će mi reći.  Moguće je da se ljubav ugasila, ne verujem da je bilo mesta za neke prevare jer su bili non-stop zajedno. Možda su se zasitili i možda je ljubav utihnula između njih”, naglasila je Biljana za pomenuti medij.

“Ne mislim da su zaratili, mislim da su ostali u okej odnosima. Jedino što znam je da su se blokirali, ali ne znam zašto. Znam da su se razišli u normalnim odnosima, da nije bilo neke tenzije i svađe”, rekla je ona o tome u kakvim su odnosima njen sin i Ana.

ŽEŠĆA RASPRAVA u emisiji uživo, gledalac napao Davida Dragojevića: “Od Ane ne smeš ništa da kažeš!”

Ispričala je i da ne zna da li je Koraćeva Davidu vratila verenički prsten, a zatim je otkrila i kako se on oseća.

“Tužan je. Nije mu svejedno, ipak je on nju voleo kao i ona njega. To je bila velika ljubav i ne deluje da je baš nešto veseo, a pretpostavljam da nije ni ona”, rekla je Davidova majka za Srbija Danas.

Otkrila je i gde njen sin sada živi.

Ana Korać UNIŠTILA Maju Marinković: Odvratna je, pljuje me i KOPIRA, ja sam šokirana!

“David mi je rekao da je odmah iznajmio stan u Beogradu. Tako da će za sada biti tamo, ne znam kakvi su mu dalji planovi. Ne živi više u onom stanu gde su zajedno živeli”, izjavila je ona za pomenuti medij.

Sa Koraćevom se još nije čula, ali kako kaže, to ne znači da neće.

“Nisam, pustiću da prođe neko vreme, pa je možda i pozovem. Ne volim da se mešam. Što se mene tiče možemo ostati u kontaktu. Sa svim bivšim devojkama od Davida i Dejana ja sam u dobrim odnosima, a neke od njih mi čak dolaze i u salon”, izjavila je Biljana Dragojević za Srbija Danas i naglasila da ne isključuje mogućnost da se David i Ana jednom pomire.



Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar