Govorio da živi u UKLETOJ kući, niko mu nije verovao, a onda je pronašao TAJNA vrata i sledio se (FOTO)

Nije znao šta ga je snašlo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: BPM Media printscreen

Rupert Elis iz Kamborna živeo je 4 godine u kući za koju je posle samo nekoliko meseci prijateljima govorio da je ukleta. Niko mu nije verovao.

Kada je pre dve nedelje tokom krečenja i sređivanja kuće nabasao na rupu u zidu, sve mu je bilo jasno. I bio je u pravu. I bilo mu je jako, jako loše zbog toga.

Duhovi zaista POSTOJE! Gledate dokaz 1/1, ovako kolicima može samo čovek da upravlja (VIDEO)

“Čim sam se doselio u nju primetio sam da se čudne stvari dešavaju. Lusteri su se ljuljali a da nije bilo promaje ili zemljotresa, stalno sam čuo neku lupnjavu, a da nisam imao ideju odakle zvuk dopire. Ipak, nisam želeo da se odmah odselim. Izdržao sam pune četiri godine. Raspitivao sam se po Kambornu znaju li meštani nešto o kući, ali retko ko je imao šta da kaže. Kod nekih sam primetio da izbegavaju priču o kući”, kaže Rupert.

A onda se sve promenilo kada je posle 4 godine života u ukletoj kući došlo vreme za sređivanje.

“Prilikom krečenja sam primetio da je jedan zid u prostoriji koju nisam često koristio kriv i da daje čudan zvuk kad lupam u njega. Malo sam počeo sa majstorom da istražujem i otkrili smo da je on zapravo bio samo paravan. Sledio sam se. Pozlilo mi je. Da li je tu neko iza vrata, pitao sam se. Vrata su vodila negde. Nisam znao gde. Uz dosta truda, majstor i ja smo otvorili vrata i shvatili da se radi o napuštenoj prostoriji u koju su izgleda često životinje poput mačaka ili pacova ulazile. Bila je prljava, imala je jedan stari sto i noćni ormarić. Neko je tu pre mene živeo. Davno pre mene. Nije mi ni danas jasno kako je nisam primetio kad sam se useljavao, mada je zaista prostorija, kad gledate spolja, neprimetna”, rekao je Rupert.

Ipak, to mu i dalje nije dalo mira, jer su se čudne aktivnosti nastavile dešavati u kući te je u 2021. godini ipak rešio da se odseli iz nje.

Svako jutro budila se SLOMLJENA, pa postavila noćnu kameru: Šokirala se primetivši DVA OKA (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Metro.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar