Svako jutro budila se SLOMLJENA, pa postavila noćnu kameru: Šokirala se primetivši DVA OKA (VIDEO)

Snimak ju je u prvi mah prepao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/susieandmollie

Devojka po imenu Suzi ispričala je na TikToku šta joj se dešavalo u poslednje dve nedelje, pre nego što je otkrila zašto se svako jutro budi mrtva umorna.

“Jutro mi je postalo najgori deo dana jer sam se osećala kao da me je neko tukao. Ništa mi nije bilo jasno. Nisam se nervirala uveče, nisam spavala pod stresom. Nisam pila nikakve tablete. Zato sam morala da kupim noćnu kameru i postavim je da vidim o čemu se radi”, napisala je Suzi.

Kada je postavila kameru imala je određenu vrstu straha.

“Plašila sam se da ću otkriti kako sam počela da mesečarim, ili radim kojekakve gluposti u snu koje me iscrpljuju”, rekla je Suzi.

@susieandmolliecattitude ? ##nightmare ##cat ##pet ##nightvision ##sleep ##cattok ##nosleeptonightagain ##nosleep ##ginger ##gingercat ##gingercatsoftiktok ##claws♬ Sneaky Snitch – Kevin MacLeod

Kada je pogledala snimak s kamere od prethodne noći – šokirala se.

“Na snimku su u mraku svetlela dva oka. Snimak je bio jeziv, ali u isto vreme i komičan jer sam sve u trenutku shvatila – to je bio moj mačak Džindžer koji me je u toku noći non-stop udarao po glavi čim čuje da zahrčem. Ne znam da li sam ja njemu počela da smetam kad on spava, ili je tražio samo pažnju ali na snimku se vidi kako me u periodu od ponoći do 4 ujutro stalno udara po glavi. Kako imam dubok san, verovatno sam se budila na sekund, odguravala ga od sebe i nastavljala da spavam. On ranije nije spavao pored mene već u svom delu sobe. Ovo je novi momenat za nas dvoje”, napisala je Suzi.

Snimak je pogledan oko 300.000 puta i zaradio je puno lajkova.

Jedan komentar je Suzi malo i trgao jer ju je čovek pitao pati li možda od apneje pošto mačke ponekad paze na vlasnike ako su zabrinute za njih.

“Odlično pitanje. Zaista sam počela da hrčem u poslednje vreme. Moraću da proverim i to”, dodala je Suzi.

Udario glavom o krevet: Momak se ONESVESTIO kad je shvatio kako devojka koristi tampon (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar