VELIKI ISPAD Jovane Joksimović: Htela da pomene Miku Aleksića, a sada o njoj priča cela Srbija (VIDEO)

Potkrao joj se lapsus o kojem svi pričaju...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Voditeljka Jovana Joksimović važi za jednu od najcenjenijih u poslu kojim se bavi.

Odnedavno ona vodi jutarnji program “Uranak” na televiziji “K1” standardno na visokom nivou, ali i najboljima se potkradu greške.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, u emisiji u kojoj je gošća bila Jelena Tinska napravila je lapsus prilikom najave. Učitelja glume Miroslava Miku Aleksića pomešala je sa čuvenim pesnikom Mikom Antićem.

Jovana Joksimović vodila emisiju u NIKAD KRAĆEM miniću: Duge noge istakla u prvi plan (FOTO)

“Od onih koji su napustili pozorište “Duško Radović” kada je na mesto direktora došao Mika Antić je i Jelena Tinska”, rekla je u najavi Jovana.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-zapisu iznad.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

  1. Ha ha, kratko rečeno, odvratna iskompleksirana rugoba. Menjao sam kanal i sada ga menjam čim je ugledam slučajno. I ovde sam potrošio 90 sekundi života na nju i kajem se

    Odgovori
  2. Jovanu smo upoznali u RTS u jako dobro. Doveo ih pokojnik o kome vecinski RTS nema lepo misljenje/cak ima jedna nagrada renomiranog udruzenja novinara gde mladi dobijaju ovu laskavu tabloridnu etiketu/. Jovana u paketu sa Predojevicem, tandem za neku lokalnu stanicu , a ne za nacionalni servis.Postade GUGL UREDNIK kao i doticna muska persona, sustinski ne sadrzajni i puni sebe sa malim kapacitetima znanja. Urednici i to oni pravi sa RTS su bili dugogodisnji radnici kuce. Ovaj sarlatan je u to doba bio glavni urednik i za Jutarnji i za Hroniku. Njima je najvaznije bilo da li lepo i sveze izgledaju. Krvav posao iza scene uglavno je snosila produkcija i dez.urednici.

    Odgovori

Ostavite komentar