Vraćamo se u Hogvorts: Sprema se serija “Hari Poter”

Sada traže režisere i scenariste

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Wizarding World

Godinama fanovi knjiga o Hariju Poteru govore de žele seriju koja je smeštena u čarobnjački svet, a izgleda da će im se sada ta želja ispuniti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Portal “Variety” je objavio da je od svojih izvora saznao da studio “Warner Brothers” priprema Hari Poter seriju. Trebalo bi ekskluzivno da se emituje na njihovom novom striming servisu “HBO Max”. Produkcijska kuća još uvek nije zvanično potvrdila ovu vest.

Hari Poter citati – najlepši citati iz omiljene knjige

Mediji pišu da je serija u ranoj fazi razvoja, i da se sada vodi više razgovora sa potencijalnim režiserima i scenaristima. Ne zna se koliko će Dž.K. Rouling biti uključena u ovaj projekat. Ali poznato je da već godinama “Warner Brothers” pokušava da razvije novi Hari Poter, pošto je to jedna od njihovih najprofitabilnijih franšiza.

Za sada se ne zna kako će serija izgledati i koje će likove pratiti. Jedna mogućnost je da će detaljno adaptirati sedam knjiga o Hariju Potera. Takođe, postoji mogućnost da će biti reč o originalnoj seriji koja će prikazati osnivanje Hogvortsa, Voldemorove početke ili eru Bandita (avanture Sirijusa, Džejmsa, Lupina i Petigrua).

HOLIVUDSKA ZVEZDA ZA OBJEKTIV: Den Fogler poručuje našim čitaocima! (FOTO+VIDEO)

Serijal knjiga o dečaku koji je preživeo je jedan od najpopularnijih na svetu. Svih sedam knjiga je prodato u više od 500 miliona primeraka. Filmovi o Poteru su zaradili skoro 8 milijardi dolara. Svake godine milioni ljudi posete studio u blizini Londona u kome je sniman serijal, kao i tri zabavna parka posvećenja svetu čarobnjaka. Godine 2016. je pred publiku stigao novi serijal filmova smešten u svet Harija Potera – “Fantastične zveri”. Trebalo bi da ima pet delova, a sada čekamo na treći deo koji bi trebalo da izađe 2022. godine.

“Ničega se ne plašim Hari, zato što sam sa tobom!”: Pre 23 godine je objavljena prva knjiga o Poteru



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar