Aleksandra Mladenović ZGROŽENA slučajem Aleksića: Da mi se to desi, nikada ne bih ĆUTALA!

Jeziv slučaj glumice još uvek potresa domaću javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Otkako je glumica Milena Radulović javno optužila i prijavila za silovanje nekadašnjeg učitelja glume Miroslava Aleksića, a odmah potom i Iva Ilinčić, u medijima se ne smiruje prašina oko ovog slučaja.

Mnoge javne ličnosti sa nevericom i osudom komentarišu Aleksića i njegove verovatne postupke, a evo šta o svemu misli pevačica Aleksandra Mladenović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Iskreno sam zgrožena tom situacijom i dajem punu podršku Mileni. To je nešto grozno i za svaku osudu i mislim da nijedna žena ne bi trebalo tako nešto da doživi, ali i ako doživi nikako ne sme da prećuti i da prolazi kroz to sama. Ne daj Bože da se meni tako nešto dogodi, ko zna ko da je u pitanju, nikada ne bih ćutala”, rekla je ona, pa dodala:

 

Oglasila se MAJKA Milene Radulović i poslala MOĆNU poruku: Očekivali smo sve osim ovakvu podršku (FOTO)

“Hvala Bogu, nisam se nikada našla u toj situaciji i verovatno ne mogu da razumem kako se osećaju te devojke, ali im dajem punu podršku i samo napred! Da sve izađe na čistac i ogromna osuda za bilo kog muškarca koji zloupotrebi poverenje jedne žene, a kamoli ovako nešto! Nema veze šta je žena obukla i kako se ponaša, nikada nije do nje, već do zlostavljača, nijedna žena ne može da isprovocira tako nešto”,  zaključila je pevačica.

 

Petar Božović izneo mišljenje o slučaju Mike Aleksića: To doživljavam kao DIREKTAN UDARAC u pleksus



Izvor: Objektiv.rs, Srbijadanas.com

Komentari (1)

  1. Sâda govoriš kao osoba njihovih godina koje su priznale sada,a ne razmišljaš kao dete od 10-12-14-17god.,dakle deca koji su još pod njegovom kontrolom zaplašeni i ucenjeni.Lako je govoriti ipametovati sada.

    Odgovori

Ostavite komentar