Jelena Tinska MONSTRUOZNO NAPALA silovanu Milenu: Cela Srbija se gadi reči koje je izgovorila (VIDEO)

Javnost je još uvek šokirana zbog silovanja glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić koje su dale i izjavu tužilaštvu protiv učitelja glume Miroslava Aleksića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Jelena Tinska gostovala je kod Jovane Joksimović i bez pardona je napala devojke koje su optužile Miroslava Aleksića za seksualno uznemiravanje i silovanje.

Tinska je na celu priču kako kaže stavila znak pitanja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jelena Tinska NAVELA imena PROFESORA FDU koji su je napastvovali: Nabio je katedru na vrata i počeo…

“Kaže silovao me sedam puta. Silovao me jednom pa sam otišla i prijavila ga u muriju, zašto ja to ne kažem mami, ako nemam odnos sa njom, zašto to ne kažem drugarici, meni je to jako čudno, ja potpuno podržavam ove devojke, ali mi je sve ovo čudno”, rekla je ona, a Jovana je šokirano podsetila da su tema devojčice od 17 godina:

“17 godina devojčice, ali ne baš, devojčice su možda sa 11 godina, 17 godina pa sedam puta silovana, ma hajde molim vas, pa tako kažu okliznuo se na koru od banane i ubo se na nož i tako 17 puta”, završila je skandaloznu izjavu Tinska.

 

Evo zašto se Milena smejala na fotografiji sa Mikom: Istina je STRAŠNA, otkriva svu njenu PATNJU

Podsetimo Milena Radulović je pre dva dana pet sati davala iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koga je više devojaka optužilo za seksusalno zlostavljanje, a juče u prepodnevnim časovima isto to je uradila i njena koleginica Iva Ilinčić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (74)

  1. A sta je slagala.??? Devojcica,a sama rekla da nije bila nevina kada ju je kao ovaj silovao. Devojcica.??Pa koliko je imala godina kada je bilo prvi put.?? Bila je jos mladja.Pa zasto i taj onda ne odgovara.???? Sve je to EPP

    Odgovori
  2. Zaboravili ste zašto je Milena skupila hrabrost da prijavi silovanje. Posle saznanja da i dalje maltretira i siluje devojčice koje se sramote da pričaju o tome . Ona je sebe izložila ovom sramotnom linču da bi zaustavila monstruma. Mislite li da je to lako. ?

    Odgovori

Ostavite komentar