Deca više neće da uđu u kuću: Monika ostala bez reči kada je otkrila da joj ULJEZ živi u potkrovlju

Primetila je da su vrata otvorena, kao i da radi klima-uređaj koji nije prethodno upalila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/9 News central Queensland

Monika Grin, majka troje dece iz Kvinslenda u Australiji primetila je u poslednje vreme da se nešto čudno dešava u kući, ali je opservacije pripisivala umoru i bujnoj mašti zbog sklonosti da voli da gleda horor filmove.

Međutim, jednog popodneva kada se s decom vratila iz prodavnice videla je da su zadnja vrata kuće bila otvorena, kao i da je klima uređaj bio uključen.

Kako je znala da ona to nije uradila, pozvala je policiju.

“Na sve to, u kuhinjskoj sudoperi našla sam i tanjir sa ostacima hrane. Znala sam da je neko ili bio u kući ili je još tu i pozvala sam policiju”, rekla je Monika.

Preminula usred porođaja na 37 sekundi: Videla svoje telo, pa dobila ZNAK od koga je i danas hvata jeza

Policajci su tokom provere kuće primetili da je poklopac šahta koji je vodio u potkrovlje delimično otvoren, a nakon provere potkrovlja pronašli su dokaze da neko tamo živi!

“Osećala sam se kao da je napadnut moj lični prostor. Bila sam šokirana, prestravljena i prestrašena”, rekla je Monika za Courier Mail.

Nakon što je promenila sve brave po kući, Monika je naišla na novi problem – deca iz straha više ne smeju da uđu unutra.

“Nekako uspem uveče da ih ubedim da uđemo unutra, uz obećanje da ću ležati pored njih kad zaspu. Tri puta proveravam da li je sve zaključano pre spavanja. Samo se pitam zašto je ta osoba bila u potkrovlju. Da li je bežala od policije, planirala otmicu moje dece ili jednostavno nije imala gde da živi”, kaže Monika kojoj su policajci rekli da ne mogu da znaju koliko je dugo uljez živeo u kući.

Pozvala policiju i naručila PICU: Dispečer se preznojio kad je otkrio ZAŠTO je to uradila (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Oddity central

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar