Preminula usred porođaja na 37 sekundi: Videla svoje telo, pa dobila ZNAK od koga je i danas hvata jeza

Sve se dešavalo munjevitom brzinom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/12019

Stefani Arnold iz Čikaga još jedna je od žena koja je u priznatom dokumentarcu “Preživljavanje smrti” na Netfliksu ispričala svoje paranormalno iskustvo.

Stefani je iznenada morala u bolnicu kada joj je u 20. nedelji trudnoće pozlilo. Doktori su na licu mesta utvrdili da se beba guši kao da će i majci biti jako loše, možda će čak biti i životno ugrožena ako dete odmah ne izvuku iz stomaka.

“Dok sam odlazila ka operacionom stolu imala sam jak utisak da ću umreti. Nisam od onih osoba koje tako lako umišljaju takve stvari, nisam hipohondar i pesimista. Sada sam znala da će se nešto jako loše dogoditi. Tako je i bilo”, rekla je Stefani za dokumentarni film.

Dok su joj ćerka i suprug Džonatan sedeli u čekaonici, ona je – preminula.

Stefani sa suprugom Džonatanom, Foto: Netflix printscreen/Surviving death

“U trenucima kada su me porađali i taman što su bebu izvukli napolje, izdahnula sam. Sekund pre toga napustila sam svoje telo. Gledala sam sebe odozgo. Doktori su mi posle rekli da sam bila mrtva na 37 sekundi. U drugoj dimenziji nije bilo ničega, samo slike koje su se munjevito kretale i neki poznati ljudi. Prišli su mi baka, koja je preminula kada sam imala 10 godina, kao i ujak, takođe odnedavno na drugom svetu. Baka mi je rekla: ‘Vrati se dole, nisi završila’. U tim trenucima čula sam 2 doktora kako viču: ‘Ne dajte je, ovo se ne dešava, nemoguće!’. I vratila sam se među žive”, ispričala je Stefani.

Danas je srećna majka dvoje dece koja se posle ovog iskustva, kako kaže “pročistila”.

“Iako sam od tada to naravno i dalje ja, nešto se u meni promenilo. Duboko u sebi svesna sam da sam dobila još jednu priliku za život i koristim je svakog dana. To je bio znak odozgo i susret sa bakom i ujakom od koga me i danas hvata jeza. Ne u lošem smislu, već u onostranom”, rekla je Stefani Arnold.

Uzorna devojka iz kraja mesecima sedela u kući zbog karantina, a onda je otkriveno ŠTA je ZAISTA radila



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar