Predstavnici dva kluba upali u Partizanov hotel: Cilj je da ukradu najboljeg igrača crno-belih!

Sportski sektor kluba iz Humske odmah im je dao nedvosmislen odgovor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Fudbaleri Partizana nalaze se u Turskoj na pripremama.

U poznatom letovalištu Belek u antalijskoj oblasi, kao i svakog januara, crno-beli se pripremaju za izazove koji slede naredne sezone, a kao i uvek, mnogo ima interesenata iz Turske koji bi da “ostave” neke fudbalere Partizana u ovoj zemlji, tačnije, da ih privole da se uopšte ne vraćaju u Beograd.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ove godine, to su učinile Antalija i Alanja, dva najbliža fudbalska kluba mestu gde se pripremaju Beograđani, čiji su skauti i predstavnici “upali” u hotel sa igračima Partizana u pokušaju da odvedu Takumu Asana, najboljeg igrača Stanojevićevog tima ove sezone, prenosi Telegraf.

Odmah posle utakmice sa Zaglebjem, skaut Antalije je prišao ljudima iz Partizana, konkretno prvom čoveku sportskog sektora i raspitivao se o Asanu, a posle dva dana Alanja je poslala svog izaslanika direktno u hotel, kako bi se detaljnije upoznali sa statusom napadača.

Čelnici kluba iz Humske istakli su da Japanac ne ide bez 5.000.000 evra obeštećenja, tako da je ovo interesovanje za sad prekinuto, ali duge su pripreme, a do kraja prelaznog roka ima još deset dana.

Dakle, svašta još može da se promeni, ali “grobari” se nadaju da do odlaska Japanca iz njihovog voljenog kluba neće doći – bar ne još uvek… Inače, Takuma je do sada u sezoni postigao 12 golova.

Bonus video:

Frka među trenerima u španskoj Primeri: Emeri i Martinez samo što se nisu poubijali! (VIDEO)Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar