Nađa PRIZNALA o čemu žene najčešće LAŽU u krevetu, a nikako im ne ide u korist

Nemojte stavljati sebe na poslednje mesto

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Dmitry Belyaev / Alamy / Alamy / Profimedia

Ne postoji osoba koja nikada nije slagala.

Pa, makar to značilo i da je koristila čuvene “bele laži”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lažima se mnogi služe i u krevetu.

Nađa Bokondi, koja važi za vrhunskog stručnjaka za seks, otkrila je uobičajenu laž koja se često govori u spavaćoj sobi, a šteti ženama.

Žene umeju odlično da glume, pogotovo kada je reč o seksu, ali im to, kada su seksualni odnosi u pitanju, ni najmanje ne ide u korist.

Bokondi otkriva da muškarci insistiraju da žene sa njima nikada nisu glumile orgazam, dok 80 posto žena priznaje da to radi.

Foto: Freepik/Racool_studio

Možda vam se pretvaranje da uživate u seksu više nego što je to zaista tako, čini bezazlenim, međutim, Nađa tvrdi da je to i više nego zabrinjavajuće.

“Žene su toliko ubedljive u glumljenju orgazma, jer smo ceo život vežbale da ignorišemo neprijatnost koju osećamo”, objasnila je ona.

Menstrualni ciklus, grudnjaci i visoke potpetice su deo načina na koji “učimo devojke da povezuju bol sa ženstvenošću”, kao što su i gubitak nevinosti i porođaj.

Foto: Freepik/yanalya

“Nisam ni bila svesna toga koliko sam prihvatila ovu misao, sve dok pre šest meseci nisam imala operaciju koja je otkrila da je bol u mom abdomenu zapravo endometrioza, stanje u kome tkivo koje normalno postavlja matericu, počinje da raste u drugim delovima tela”, ispričala je Nađa.

“Žene su naučene da žive sa bolom. Naučene su da svoje uživanje stave na poslednje mesto, a to se i ugradilo u žensko razmišljanje tokom godina. Međutim, u nekom trenutku moramo da shvatimo da to ne funkcioniše. Tako da je ovo istina: seks je odličan i treba da bude lep za sve. Uprskos svemu čemu smo naučene, ovo nije isključivo samo za muškarce”, nastavila je.

Foto: Freepik/gpointstudio

Njen savet je da žene svoje zadovoljstvo stave na prvo mesto i da imaju otvoren i iskren razgovor sa svojim partnerima, kako bi popravili stvari i kako bi im ukazale na ono što, tokom seksa, pogrešno rade.



Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar