Endorphins parfemi Emine Jahović na specijalnoj akciji!

U tekstu saznajte kako da na poklon dobijete parfem Emine Jahović!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Andreja Damnjanović

Za sve žene koje žele da godinu započnu sa dobrim raspoloženjem, povodom rođendana Emine Jahović, brend Yaemina Beauty donosi odlično iznenađenje – sve do 8. marta, parfemi Endorphins mogu se naći po specijalnim cenama u odabranim Lilly drogerijama i online.

Četiri mirisne note sa potpisom Emine Jahović za kratko vreme osvojile su simpatije žena u Srbiji, Turskoj i Crnoj Gori. U osvežavajućim mirisima koji bude energiju i daju motivaciju tokom celog dana, ističu se note lavande, bibera, eukaliptusa, šafrana i jasmina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Promo

„Ljubav je u deljenju, zato sam srećna što drage dame možemo da obradujemo sa ovom specijalnom akcijom. Želim da se u ovoj godini više smejemo, volimo, budemo pune snage i motivacije za nove pobede koje nas očekuju. Endorphins parfemi su kreirani tako da svakoj ženi budu pravi saveznici tokom celog dana“, istakla je Emina.

Foto: Promo

POKLON PARFEMI!

Kako je poznato da je januar najdepresivniji mesec u godini, pravo je vreme da se podigne nivo endorfina. Poput vežbanja, smeha, grljenja i uživanja u čokoladi, pažljivo izabrani mirisi imaju moć da vas ispune zadovoljstvom, odnosno, da podignu nivo endorfina u vašem telu.

Foto: Promo

Zato smo odlučili da tri najsrećnije čitateljke našeg portala obradujemo Endorphins parfemom!

Emina Jahović otvorila dušu: Bilo mi je JAKO TEŠKO, tu godinu ću pamtiti po ne tako lepim trenucima

A kako do nagrade saznajte klikom OVDE.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar