Ovo je ROĐENI BRAT Emine Jahović kome pevačica nije došla na venčanje jer navodno ne voli snajku (FOTO)

Spekulisalo se da pevačica ne voli izabranicu brata Dušicu Trninić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Emina Jahović, Foto: Printscreen/Instagram

Emina Jahović uvek je govorila da je jako vezana za svoju porodicu, pevačica ima brata koji je bio veoma ostvaren košarkaš Mirsad Jahović koji je danas otac petoro dece.

Koliko je voljen i cenjen u svom rodnom gradu govori i to da je otvoren košarkaški teren koji nosi njegovo ime i prezime.

Pevačicin brat Mirsad je sa prvom suprugom, bivšom misicom Dinom Džanković, dobio troje dece – sina Nusreta i ćerke Kairu i Nebu. Od nje se razveo 2012. godine, a 2016. godine oženio se drugi put u Novom pazaru sa Beograđankom Dušicom Trninić.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusica Jahovic Türkcan (@dusicadr)

Emina nije prisustvovala venčanju svog vrata sa Beograđankom, pa su naravno pokrenute spekulacije da pevačica ne voli svoju novu snajku, ali ona je to demantovala:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusica Jahovic Türkcan (@dusicadr)

“Apsolutna je neistina da imam bilo šta protiv Mirsadove supruge. Svog brata volim najviše na svetu i naravno da volim i poštujem osobu koja njega čini srećnim. Njih dvoje su u braku već mesecima, a sada su samo otišli u opštinu da se registruju, nisu pravili svadbu. Cela naša porodica se mnogo voli i najveća smo podrška jedni drugima kroz život, to je jedina istina i tako će zauvek biti”, izjavila je tada Emina. Mirsad i Dušica imaju dva sina.

Emina je dala najbolji demant tako što je objavila fotografije sa Dušicom kada su zajedno išle u bioskop i dodala u opisu: “Ko ima najlepšu snajku?”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar