Milena je preživela pakao u školi strave, a malo ko zna ko je njen OTAC: Potiče iz veoma IMUĆNE porodice

Jednom prilikom je sve zaintrigirala kada se pojavila na premijeri u skupocenoj haljini poznatog brenda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Dvadesetšestogodišnja glumica Milena Radulović u subotu je u javnosti priznala svoju dugo čuvanu tajnu. Milena je otkrila da ju je profesor glume, inače naš uvaženi producent i režiser Miroslav Mika Aleksić, viđe puta silovao u prostorijama njegove škole glume “Stvar srca”, koju je Milena pohađala. Kada je to prvi put uradio, prema njenim rečima, imala je samo 17 godina, a godinama za ovaj zločin nije mogla da prizna nikome.

Nakon Mileninog priznanja još nekoliko devojaka prijavilo je Aleksića policiji za silovanj,e kao i seksualno uznemiravanje. Jedna od njih je i mlada glumica Iva Ilinčić, Milenina drugarica. Aleksić je pre dva dana priveden, a juče je i procesuriran tužilaštvu. On je na saslušanju negirao ova nedela i rekao da ne zna zašto su to devojke izjavile, ali mu je ipak određen pritvor.

Progovorila Iva Ilinčić, još jedna ŽRTVA Aleksića: “Stidela sam se zato što me je Mika ZLOSTAVLJAO”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Inače, Milena je široj javnosti postala poznata ulogama u televizijskim serijama kao sto su “Besa” i ” Državni službenik”, a početkom 2019. godine ona je debitovala u rusko-srpskom filmu ” Balkanska međa” u glavnoj ženskoj ulozi. Poslednjih godina , Radulovićeva snima u Rusiji gde joj često članovi porodice prave društvo.

Ono što je malo poznato jeste da Milena potiče iz ugledne i situirane srpske porodice. O Mileninom privatnom životu se često piše, a javnost intrigira činjenica da potiče iz veoma imućne porodice i da je njen otac veoma uticajan čovek koji na svom računu ima milione.

Naime, kako piše Republika, Milenina porodica poseduje uspešnu kompaniju koja je decenijama ovlašćeni diler za BMW vozila.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miléna Radulovic (@mileena_radulovic)

Milena je zaintrigirala domaće medije kada se na premijeri “Balkanske međe” pojavila u skupocenoj haljini.  U pitanju je veoma skupa haljina stranog brenda koju mnoge mlade devojke u Srbiji ne mogu da priušte. Ipak, Milena nikada nije potencirala na priči ko joj je otac, već je svoj uspeh krčila sama što dokazuju i dosadašnji rezultati.

Od šestog razreda osnovne škole Milena je bila član dramskog studija Miroslava Mike Aleksića. Pohađala je Četvrtu beogradsku gimnaziju i po završetku je upisala Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Diplomirala je 2017. godine s najboljim prosekom (9,46) u klasi Biljane Mašić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ni Iva ne zaostaje, sto se bogate porodice tice. Doduse o ugledu bi se moglo raspravljati, posto je gospodja mama, Olivera Ilincic, na poternici Crne Gore zbog milionskih prevara.

    Odgovori

Ostavite komentar