Stanojević o dvojici fudbalera Partizana: Loše su prihvatili odluku, to kod mene ne može! NIKAD!

"Svi oni misle, zajedno s menadžerima koji su okupirali srpski fudbal, da mogu odmah da igraju", ističe trener Partizana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsportphoto ©

Aleksandar Stanojević je detaljno govorio o dešavanjima u Partizanu. Crno-bele se nalaze u Beleku, gde se spremaju za nastavak sezone, a put Turske nisu krenuli talentovani Nikola Čolić i Denis Stojković.

Mnogi su bili iznenađeni što Čolić i Stojković nisu bili na spisku putnika, a Stanojević sada objašnjava kompletnu situaciju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

„Loše su prihvatili odluku. Svi oni misle, zajedno s menadžerima koji su okupirali srpski fudbal, da mogu odmah da igraju. To kod mene ne može, ne sad… Nikad! Ako ne odu na pozajmicu, opet neće dobiti šansu. Jović je poslednju utakmicu ušao i namestio gol, Čolić je imao dve-tri šanse, nije ih iskoristio, ali verujem u njega. Ta njihova žurba da odu u Mančester i Liverppul… Znate kako prolaze igrači koji brzo odu? Brzo i padnu. Najgora stvar je na silu gurati mladog igrača. Možda će samo neko trenutno da se naplati”, rekao je trener Partizana novinarima u Beleku, koji u budućnosti ozbiljno računa na obojicu.

„Najviše računam na Stojkovića i Čolića i rekao sam im to. Zaslužuju da budu ovde, za mene su bolji od ovih novih momaka, ali nije u tome poenta. Stojković je prvi put počeo kod mene kao starter, Čolić isto, ali sad ne bi dobili šansu i u ovom trenutku ne bi imali prostora, a potreban im je samo mali apdejt da postanu prvotimci Partizana za sledećih nekoliko godina. Potrebno je da imaju kontinuitet, to je dobro i za njih i za klub, da imaju seniorske mečeve u nogama. U suprotnom – opredeliću se za bonuse koji u kontinuitetu igraju Superligu, bez obzira da li su manje talentovani, ali su u takmičenju. Morate da ste ekstremno talentovani, da doprinosite i dajete golove u kontinuitetu, kao Stevanović recimo, pa da budete starter u Partizanu“.

U Partizan je stigao Marko Živković, novi ugovor je potpisao Aleksandar Šćekić, dok je sudbina Saše Zdjelara i dalje veoma neizvesna.

„Drago mi je zbog Šćekića, tu je, igrao je kod svakog trenera, zadovoljan sam. Voleo bih i Zdjelar da produži ugovor. U prelaznom roku nikad ne znate da li će neko da dobije ponudu. Voleo bih da ostanu svi, ali ako neko dobije ponudu – zašto da ne“.

Stanojević ističe da su svi igrači crno-belih zadovoljni u klubu.

„Bilo je individualno, da se neko javi ako želi da ode, ako se ne oseća komforno. Imali su rok do 9. januara. Sada više ne mogu. Jedino ako neko dobije ponudu, pa je klub razmotri. Niko se nije javio da želi da ode. Vidim da je svima super, svi su zadovoljni. Ne žele da odu po svaku cenu. Sve to to sam uradio samo iz jednog razloga, da se osećam dobro i mirno kad se oseća borba za mesto. Da kažem: ne možeš da budeš nezadovoljan, jer sam ti pružio priliku. Jednostavno, da bi od njega tražio maksimum i da on ne bi smeo da bude nezadovoljan“.

Zdjelar progovorio o budućnosti u Partizanu: Reči koje brinu sve “grobare”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar