Zvezda u paklenom ritmu rada: Fudbaleri pokazali zavidan nivo izdržljivosti (VIDEO+FOTO)

Igrači su dosta napredovali od prethodnog testiranja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Crvena zvezda

Činilo se po izlasku na teren da izabranici Dejana Stankovića neće uspeti da izbegnu kišu, ali ni vremenska nepogoda nije uspela da pokvari rad i želju fudbalera.

Trening je otpočeo neophodnom aktivacijom koja nije dugo trajala, već se odmah nakon kratkog zagrevanja prešlo na ono što je obeležilo današnji rad, a to je bip test. On podrazumeva istrčavanje deonica u određenim vremenskim intervalima, a igrači su to izvršavali podeljeni u dve grupe. Čunjevi, kao i zvučnik koji su neophodni da bi se ovaj test sproveo su bili spremni, i kada glas da znak, fudbaleri kreću u istrčavanje deonica. Posle toga sledi odmor, pa onda novi krug trčanja, a zaista su to stoički podnosili izabranici Dejana Stankovića, iako su praktično jedva stajali na nogama, s obzirom na intenzitet rada.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Najsrećniji su bili članovi stručnog štaba, s obzirom na to da su igrači dosta napredovali od prethodnog testiranja, tako da su crveno-beli trening napustili sa osmesima na licu. Pokazali su i fudbaleri zavidan nivo izdržljivosti, a trener Stanković je konstantno bodrio svoje pulene. Sve to govori o kvalitetnom radu koji su praktikovali crveno-beli, ne samo na Kipru, već i na zimskoj pauzi.

Na drugom delu terena su radila četvorica golmana pod budnim okom Pjerluiđi Brivija, a kratke pauze su koristili kako bi podržali saigrače.

Stanković “precrtao” Radulovića: Mlada nada ide u Grafičar!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar