Vučić o ubistvu Olivera Ivanovića: Naše službe mesecima imaju sliku o tome ko je umešan i šta su motivi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Tara Radovanović, Printscreen Tanjug

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je na treću godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića da će se Srbija boriti da pronađe počinioce, iako naša država nema efektivnu kontrolu na Kosovu i Metohiji.

“Mi smo kompletnu sliku o tome i sa licima koja bi mogla biti umešana kroz naše agencije završili. Nismo mogli da prisustvujemo uviđaju i nemamo direktne dokaze. Za to je potrebno da se materijali sa uviđaja pojave u našim rukama ili direktno priznanje nekog od učesnika. Direktnu sliku onih koji bi imali motiv i onih koji bi bili umešani u ovaj težak zločin naše službe već mesecima imaju”, rekao je Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, lider SDP-a sa Kosova i Metohije, ubijen je 16. januara 2018. godine ispred sedišta svoje stranke Građanska inicijativa “Srbija, demokratija, pravda” u Kosovskoj Mitrovici. U njega je oko 8.15 sati ujutru ispaljeno šest hitaca iz oružja sa prigušivačem. Ivanovića je na pločniku pronašla komšinica koja je krenula po hleb, i pozvala Hitnu pomoć koja je vrlo brzo stigla na lice mesta. Ivanović je prebačen u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici, gde je preminuo.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar