Atraktivni potezi na Zvezdinom treningu: Jačanje takmičarskog duha u prvom planu (VIDEO+FOTO)

Atmosfera je bila fenomenalna kao da se radi o zvaničnoj utakmici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Crvena zvezda

Odradili su fudbaleri Crvene zvezde veoma uspešno i osmi po redu trening na pripremama na Kipru.

Posle izuzetno intenzivnog i napornog rada koji je trajao više od sat i po vremena jutros, popodnevni trening bio je baziran na radu sa loptom. Zasigurno je crveno-belima momcima od jutrošnjeg trčanja i vežbi mnogo više prijao drugi trening sa loptom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvotimci su otpočeli popodnevni trening onako kao to uvek i rade, sa kondicionim trenerom istrčali su nekoliko krugova, a potom se uputili ka centru terena. Tamo ih je sačekao Federiko Panonćini koji im je zadao vežbe koje su radili u krugu. Nakon toga imali smo prilike da vidimo i ševu, kada su se fudbaleri podelili u dve grupe. Sa obe grupe je radio šef stručnog štaba Dejan Stanković, te tako ni ovog puta nisu izostali korisni saveti.

Potom su fudbaleri podeljeni u tri ekipe imali zadatak da nakon ševe istrče deonice različitim intenzitetom, ali i da ovog puta rade na skok igri preskačući prepreke, a zatim se ponovo vrate u ševu. Preostali deo treninga bio je u znaku igre na dva gola. Igrali su gotovo trideset minuta podeljeni u dve ekipe, beli protiv crvenih, na skraćenom terenu, uz prisustvo džokera. Ni ovog puta nije nedostajalo atraktivnih poteza, kao i borbenosti i želje da se pobedi čak i na treningu. Atmosfera je bila fenomenalna, a mogao se steći utisak da se radi o zvaničnoj utakmici, pri čemu je takmičarski duh bio vrlo izražen.

Izabranici Dejana Stankovića su se posle dva naporna treninga koja su odradili danas uputili ka hotelu, gde će posle večere otići na zasluženi odmor. Već sutra crveno-bele momke očekuju dva nova treninga na kojime će imati priliku da se dokažu stručnom štabu.

Dilema za Stankovića i stručni štab: Sanogov naslednik ili Zvezdin Kulibali?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar