OZBILJNO STANJE

Otac Saše Kapora u bolnici zbog korone, Nikolina za Objektiv potvrdila: I mi smo u IZOLACIJI

"Jedva su uspeli da ga reanimiraju"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Porodični odmor Saše Kapora i njegove porodice prekinula je uznemirujuća vest.

Kako Objektiv saznaje, Kapor se sa porodicom nalazio u Sarajevu kada mu je javljeno da mu je otac hitno primljen u Bolnicu „Dragiša Mišović”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Privatna arhiva

Otac poznatog pevača je odmah po prijemu stavljen na aparate, a prilikom provere zdravstvenog stanja odmah je utvrđeno da je Nenad pozitivan na koronavirus.

“Stanje mu je jako teško. Lekari su pre dva dana jedva uspeli da ga reanimiraju i da mu stabilizuju zdravstveno stanje. Saši je javljeno šta se dogodilo. Pokušao sam da stupim u kontakt sa njim, ali se on nije javljao”, rekao je za štampano izdanje Objektiva dobro obavešten izvor, koji je inače prijatelj porodice Kapor.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga Saše Kapora, pevačica Nikolina Kapor, potvrdila je ove navode za naš list.

“Tačno je da je Nenad u bolnici. Mi smo takođe u izolaciji jer imamo koronu, tako da Saša nije mogao da vidi oca. Čim se oporavimo, vraćamo se za Beograd. Sašin tata je dobro, oporavlja se i trenutno mu je stanje stabilizovano”, dodala je Nikolina za štampano izdanje Objektiva.

Podsećanja radi, Nenad Kapor je veliku popularnost stekao osamdesetih godina sa grupom ,,Sezam”, a danas je profesor harmonike na jednom fakultetu.

OVU, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 16. JANUAR

Foto: Objektiv.rs

Autor: E.O.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Interesantno je da itac ovoga, politicari, majke poznatih svi su u bolnici Dragisa Misovic moja komsinica zavrsila cak u Nisu, Boze pomozi

    Odgovori

Ostavite komentar