LICEMERNO

Njen miljenik bi da GASI MEDIJE u Srbiji, a ona traži slobodu: Tanja Fajon zaćutala na Đilasovu izjavu

Đilas na Božić otvoreno najavio uvođenje diktature u Srbiji ako se on vrati na vlast

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Političarka iz Slovenije i šefica delegacije Evropskog parlamenta (EP) za saradnju sa Srbijom, Tanja Fajon, danas je iskritikovala medije u Srbiji pozivajući se na veliku polarizovanost i založila se za nezavisno i transparentno izveštavanje novinara, ali ni reč nije rekla o Draganu Đilasu koga otvoreno podržava i njegovoj najavi da će ugasiti medije u Srbiji.

“Mi smo tražili od REM-a da učine sve što mogu da podstaknu poverenje u njihov rad i da se uzdrže od doprinosa polarizaciji medija. Pratimo situaciju u medijima, ona je zabrinjavajuća, oni treba da rade nezavisno i transparentno, kredibilnost i profesionalnost su veoma važni”, rekla je ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, njen miljenik Dragan Đilas otvoreno je, u božićnom intervjuu za internet portal čiji je vlasnik, najavio uvođenje diktature u Srbiji ako se on vrati na vlast.

Naime, Đilas je, između ostalog, poručio da će država zapleniti privatnu imovinu stranih kompanija i ugasiti medije čija mu se uređivačka politika ne sviđa.

LICEMERJE Tanje Fajon: Za Obradovićem i Đilasom je ronila KROKODILSKE suze, a sada brani Bajdena

“Može da nas čeka specijalni tužilac za borbu protiv korupcije funkcionera, oduzimanje imovine svima koji ne mogu da objasne odakle im pare, gašenje svih propagandnih glasila SNS-a koja su širila mržnju…”, poručio je Đilas za svoj portal.

Zvaničnici EU podržali rušenje Vučića TESTERAMA, a sad traže da policija u Americi žestoko reaguje (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar