Teška priča svetskog šampiona: Pre 10 meseci pronašao mrtvu ženu, sad pravi dete striptizeti! (FOTO)

Čuvenog boksera ne zanima šta "selo priča"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: INSTAGRAM/THEREAL.ANNAMONROE

Flojd Mejdveder je verovatno najbolji bokser svoje generacije i neko ko svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Čuveni sportista, izuzev neverovatne profesionalne karijere, ima veoma buran privatni život. Ponovo je u centru pažnje upravo zbog toga. Naime, britanski mediji javljaju da je Mejdveder u bezi za poznatom Britankom Anom Monro i da su navodno ozvaničili svoju vezu za Novu godinu, kada su najbližima rekli da su zajedno.

Ana Monro je striptizeta koja je radila u njegovom klubu, gde se par i upoznao. Nakon nekoliko meseci zabavljanja, bivši bokser je odlučio da ima dete sa Anom, što prenose svi britanski mediji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Kako Flojd odluči. On sada želi još jedno dete i hoće da Ana bude majka. Za Novu godinu su kontaktirali Aninu porodicu u Engleskoj i rekli im o njihovoj vezi”, piše San svedočenje neimenovanog prijatelja para.

Ana se sa 22 godine prijavila za audicuju u Flojdov klub “Kolekcija devojaka”, ali je odbijena. Ipak, sudbina je htela da je Flojd vidi u hodniku, a ostalo je istorija.

“Sledećeg dana su je zvali iz kluba i pitali je da li može da se vrati. Tamo je bio Flojd lično, čekao je za večerom pod svećama i rekao joj je da je dobila poslao i da je sada vodeća devojka”, priča izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monroe ?. (@thereal.annamonroe)


Podsetimo, pre 10 mesec  Džozi Heris, majka njegovo troje dece, je pronađena mrtva u kolima. Ona je preminula u gradiću Valensiji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Mejdveder i Džozi Heris su imali veoma buran odnos, bokser je zbog napada na nju i povreda koje joj je naneo 2010. osuđen za nasilje u porodici i bio u zatvoru dva meseca. Par je zajedno bio od 1995. do 2010. i iz njihove ljubavi nastali su Korana, Džiru i Zona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monroe ?. (@thereal.annamonroe)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monroe ?. (@thereal.annamonroe)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monroe ?. (@thereal.annamonroe)

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar