DRAMA

PREOKRET u sapunici koja je ŠOKIRALA Srbiju: Lidija pobegla sa “bednim” Nešom, njen muž moli i psuje

Lidija Pavlović, za kojom porodica traga 14 dana, došla je juče sa novim dečkom u policiju i rekla da se udala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Prvatna arhiva

Nestanak Lidije Pavlović (26) iz mesta Paljuvi kod Uba, za kojom je porodica tragala 14 dana, dobio je juče neočekivani epilog! Naime, ona se juče pojavila živa i zdrava u policijskoj stanici u Ubu sa novim dečkom i prstenom na ruci.

U ruci je nosila primerak štampanog lista Obejktiv, koji je jedini objavio priču o njenom nestanku. Policajcima je mrtva hladna kazala da je čula da mediji pišu o njenom nestanku i da je policija traži, pa je odlučila je da se sama prijavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

,,Ušetala je u našu stanicu i rekla da je ostavila muža i četvoro dece jer se zaljubila u svog novog dečka iz Valjeva. Policija je odmah pozvala njenog supruga i oca da daju izjave”, priča izvor Objektiva.

Njen suprug Goran Pavlović (37) je bio srećan kada je čuo da mu je supruga živa, ali se rasplakao pošto mu je saopštila da neće da mu se vrati.

KAO DA JE BILA DROGIRANA

,,Ostavila me je moja Lidija. Kada sam je video, to više nije ona ista osoba, kao da je nadrogirana! Pobegla je sa bivšim ljubavnikom Nešom. To je beda! On već ima propali brak i šestoro dece. Moja Lidija je ostavila svoju dečicu i otišla da gaji tuđu. Kupio joj je neki jeftini prsten, koji je šljaštio na njenoj ruci. Neša joj je i prošli put kada je pobegla sa njim dao prsten, a kada ga je ona ostavila, on je taj prsten prodao. Suočio sam se sa njom i molio sam je da mi se vrati. Govorio sam joj: „Sunce moje, vrati mi se, imamo četvoro dece”, a ona me je samo nemo gledala. Tražio sam da uđemo u sobu kod policajaca i suočimo se. Onda sam je upitao zbog čega me je ostavila, a ona je samo rekla: „J***ga”. Posle me je pitala da li može da viđa decu”,l ispričao je za Objektiv očajni Goran Pavlović.

Foto: Printscreen

NIJE JE BRIGA ZA ČETVORO DECE

Ona ne misli na decu. Imamo ćerkice od godinu i po i od pet godina, kao i sinove od šest i osam godina. Stalno me pitaju za majku, morao sam da im kažem da je mama našla drugog muža. Deca plaču, nedo staje im majka. Socijalni radnici su me pitali da li želim da neko drugi brine o mojoj deci, ali ja to neću dozvoliti. Sve ću učiniti da moja deca imaju lagodan život. Ja sam se mučio i patio, ali moja deca neće. Sve ću uraditi da moji pilići budu srećni – priča uplakani Goran. On kaže da su u braku 11 godina i da nikad nije digao ruku na Lidiju.

,,Mi smo se voleli. Nikad je nisam prevario, a ona je meni mnogo puta govorila: „Gogo moj, nemoj da mi nađeš neku drugu”. A ja nisam bio takav tip, bio sam joj veran. Kuku meni, šta ću ja bez moje Lidije?, Lido, vrati mi se, živote moj! Neću da se razvodim od nje, možda se predomisli zbog dece. Ja radim na kopovima i privatno. U kreditu sam, pa ćemo nekako preživeti”, kroz suze priča Goran i dodaje:

Ljiljana je NESTALA u okolini Brusa: Porodica moli za pomoć, a imaju ideju i gde se možda KRIJE (FOTO)

,,Nešina majka je pozvala Lidijinu majku Gordanu i rekla da je taj Neša nasilnik i da je tukao svoju bivšu ženu”, dodaje on.

ODRIČEM SE ĆERKE

Lidijin otac Dragan Đordić ljutito je rekao:

,,Ona više nema nikoga, stidim se svoje ćerke! Njihova veza neće potrajati, tako je bilo i prošli put, na nju kao da je bačena magija. Siguran sam da će se vratiti!”

Piše: KRISTINA JELIĆ

Ove i mnoge druge zanimljive tekstove pročitajte u štampanom izdanju lista Objektiv.

Naslovna za 14.1.


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar