Bred Pit snima film o GLUMCU iz srpske serije KLAN: Bio je u paklu droge i pucao na čoveka!

Holivudski glumac rekao mu je napiše knjigu i pošalje

Foto: Printscreen/Instagram

Glumca Feđu Štukana naša publika zavolela je kao Bubona u seriji “Klan”, a film ili seriju o njegovom uzbudljivom životu želi da snimi Bred Pit.

Sarajevski umetnik ima zavidnu internacionalnu karijeru, a kolegu iz Holivuda upoznao je preko njegove bivše supruge Anđeline Džoli i filma “U zemlji krvi i meda”. On otkriva da nije bilo te saradnje, možda nikad ne bi napisao svoj autobiografski roman.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Brat Breda Pita NEODOLJIVO podseća na glumca: Bavi se potpuno DRUGAČIJIM poslom i zarađuje milione (FOTO)

“I dalje sam dobar i s Bredom i s Anđelinom. Da nije bilo njih, sigurno ne bih napisao “Blank” – objašnjava Feđa

Poznati glumac producira filmove, a verovatno će narednih godina s Pitom raditi na ekranizaciji svog uzbudljivog života.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fedja Stukan (@fedja_stukan)

Bred će tek ovih dana dobiti prevedenu knjigu, on je davno čitao prvu, mnogo kraću verziju. Očekujem da se javi čim je pročita. Mislim da je roman sada mnogo bolji materijal za snimanje neke ozbiljne serije nego filma, ali njemu ću dati da odluči jer je knjiga njegova ideja”, rekao je glumac i dodao:

I večeras navija za Zvezdu? Bred Pit je već bio na Marakani i bodrio crveno-bele, a ovo ga je ODUŠEVILO!

“Zapravo, sinopsis je njegova ideja, ali mi je veoma drago što se to razvilo u knjigu, izašla je pre godinu, a već je u pripremi šesti tiraž. Roman je postao obavezno štivo na Mostarskom univerzitetu na predmetima sociologija i psihologija, a za koji dan će i zvanično postati obavezno štivo na jednom prestižnom britanskom univerzitetu. Uskoro izlazi u Srbiji, tome se posebno radujem”.

Feđa otkriva da će njega verovatno igrati neko drugi.

“Ja sam prestar da igram sebe, to mora neko mlađi. Možda bih mogao biti saradnik na scenariju i igrati neku manju ulogu – zaključuje umetnik, koga od 25. decembra na Superstar TV i RTS gledamo u novoj seriji “Klan”. Bred Pit i Anđelina Džoli nisu jedina zvučna imena s kojima je Feđa radio. Veliko pažnju izazvao je i njegov film “A Perfect Day”, gde igra s Benisiom del Torom.

Feđa Štukan je glumac, pilot i pisac, a nekada je bio u paklu droge.

NAPOKON se oglasila: DEVOJKA Breda Pita imala je šta da poruči javnosti!

“I sam sam jedno vreme bio s druge strane zakona, pa mi je poznat taj milje koji obrađuje serija “Klan”, naročito dilovanje heroina, istina, u životu sam radio s nešto manjim količinama. Kad sam prestao s heroinom, pre nešto više od 18 godina, počeo sam s adrenalinom, prvo s motorima i paraglajdingom, pa je onda to stihijski išlo nekom logičnom putanjom. Postao sam padobranac, pa PPG pilot, pa pilot generalne avijacije, danas sam i predavač teoretskih predmeta u pilotskoj školi”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fedja Stukan (@fedja_stukan)

Sarajevski glumac je svojevremno i široj publici dao uvid o svom boravku na ratištu, kada je na Fejsbuk grupi “Sarajevo za svu raju i cijeli svijet” napisao nekoliko potresnih redova, koje ovog puta prenosimo u celosti.

“Ja sam iz mešanog braka, moj otac je musliman i njegova sva porodica su muslimani, vernici, dok su mi s majčine strane svi pravoslavci, Srbi, koji su ovde bili čitav rat, čak je i moj deda bio pukovnik bivše JNA koji je pričao čisti ekavski, koji nikad nije promenio i niko od njih nijednog trenutka nije imao nikakav problem za vreme rata. Na početku sam se uključio u Policiju, bio sam prvo u Zelenim beretkama, tu nisam dobio oružje, koje sam hteo da imam kao i svaki glupi tinejdžer, i prijavio sam se u Policiju koja je tada bila jedina regularna oružana formacija. Radili smo sve poznate akcije na ratištima oko grada: Poljine, Stup, Azići, Trebević, sve smo obišli u najgorim momentima. Tu sam bio devet meseci, posle toga sam otišao u 2. brdsku brigadu, jer sam tamo imao najviše prijatelja, oni su me poslali na obuku za specijalne jedinice kod mudžahedina: Abaza, Dževada i Huseina u Velesićima. To sam završio za dva meseca odprilike, i bio u Specijalnoj jedinica 2. brdske brigade Armije BiH”, napisao je on.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fedja Stukan (@fedja_stukan)

“Bio sam snajperista, pucao sam u jednog čoveka da ga ubijem, na drugoj strani. Bio je vedar dan, on je stajao na brdu, iza leđa mu je bilo nebo, mogao sam ga vrlo dobro videti golim okom, bio je nekih 500 metara odprilike daleko od mene. Ispalio sam 5 – 6 metaka, snajper nije bio dobar i prestao sam da pucam. Tu noć sam imao noćne more od toga šta sam uradio. Po svom ubeđenju sam stopostotni pacifista, i takve situacije su me dovele do toga da prestanem ceniti ne samo svoj nego bilo čiji život. Razmišljao sam tu noć i došao do odluke, da ja više nikad neću pucati ni na koga, bez obzira za šta, za čije ideale, čije pune džepove, politiku, bilo koju veru, naciju, znači ja više nikad neću uzeti pušku da se borim u ratu, osim u slučaju samoodbrane. Posle toga proveo sam godinu dana u ludnici, posle toga viša lekarska komsija me oslobodila vojske i tako sam pred sami kraj rata otišao u Nemačku”, zaključio je Feđa.

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar