VAPAJ MUŽA

Majka četvoro dece (26) pre dve godine POBEGLA sa LJUBAVNIKOM: Objektiv otkriva istinu o nestaloj Lidiji

Rekla porodici da ide kod zubara, od tada joj se gubi svaki trag

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Lidija Pavlović (26) iz sela Paljuvi kod Uba netragom je nestala 28. decembra, a njena porodica nema nikakvog glasa od nje!

Kako Objektiv saznaje, ona je porodici rekla da ide kod zubara i od tada joj se gubi svaki trag. Porodica je nestanak prijavila policiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

,,Lidija je imala svu slobodu ovog sveta, nismo se svađali, nije mi palo na pamet da bi ponovo mogla da nestane. Pre dve godine pobegla je s ljubavnikom Nešom, ljudi su je viđali u Obrenovcu i Valjevu sa novim dečkom. Ja sam joj oprostio preljubu i ona se vratila kući. Isto bih i sada učinio, samo da se moja Lidija vrati kući. Meštani pričaju da je ponovo pobegla i da su je videli sa drugim muškarcem”, ispričao je juče u razgovoru za Objektiv Goran Pavlović.

DECA PITAJU ZA MAJKU

Stanovnici za Gorana imaju samo reči hvale.

,,Požrtvovan je i vredan čovek. Šta će mu to u životu? Ako je jednom pobegla, ponovo će! Kakva je to majka? Prava sramota!”, kažu oni.

Ljiljana je NESTALA u okolini Brusa: Porodica moli za pomoć, a imaju ideju i gde se možda KRIJE (FOTO)

,,Mi imamo četvoro dece, ja se brinem o njima. Stalno me pitaju za majku, ne znam šta da im kažem. Kako da im kažem da im majka možda ima drugog dečka. Nedostaje im”, kaže za naš list Pavlović.

LJUBAVNIK PRETIO SMRĆU

Otac nestale žene Dragan Đordić u razgovoru za Objektiv zabrinuto kaže da je ćerku poslednji put video video 21. decembra, te da mu se požalila da joj je bivši ljubavnik Neša pretio da će je ubiti ako ne bude s njim u vezi.

Foto: Printscreen

,,On je nju 2018. godine primorao da sedi celu noć u pekari u kojoj je radio. Ja sam je savetovao da pretnje prijavi policiji. Međutim, ona to nije želela i rekla mi je da ne brinem, da se ona čuva”, kaže Đordić.

Nestala žena u Beogradu: Milka izašla do apoteke, od tada joj se gubi svaki trag

FATALNA PO MUŠKARCE

U selu se kao zanimljivost prepričava kako se majka Pavlovićeve Gordana Đelošević udavala šest puta i da je fatalna po muškarce. Prema njihovoj priči, Gordana iza sebe ima šest bračnih i vanbračnih veza i iz njih decu, koju je posle godinu dana ostavljala svojim roditeljima na čuvanje.

,,Svojim pogledom i stasom zavodila je muškarce od Uba, pa sve do Makedonije. Sada je u panici za ćerkom objavila na Fejsbuku da je ćerka nestala i da je za njom izdata poternica. Takođe je navela da moli sve koji nešto znaju o njoj da joj se jave”, pričaju meštani Paljuva.

PIŠE: KRISTINA JELIĆ

Ove i mnoge druge zanimljive tekstove čitajte u štampanom izdanju lista Objektiv. 

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar