Terzić odredio cenu: Vezista može da ide iz Zvezde – ovo je cifra!

Očekuje nas veoma zanimljiva zima u taboru Crvene zvezde

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic STARSPORT

Na Marakani se užurbano radi na ojačavanju igračkog kadra za nastavak sezone. Transfer Simonea Edere je veoma blizu realizacije, dok se sa nestrpljenjem čeka odgovor Duška Tošića, kome je na sto stavljen ugovor od 800.000 evra. Ipak, veoma dobro je poznato da Crvena zvezda žive od prodaje igrača, tako da se uskoro očekuje da neko ode iz Ljutice Bogdana.

Jedan od momaka koji bi mogli lepo da napune kasu srpskog šampiona je Njegoš Petrović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Talentovani vezista je na kraju sezone napravio iskorak u svojim partijama i privukao veliki broj stranih skauta, čega su na Marakani veoma svesni, pa se iz tog razloga nadaju da mogu da lepo zarade od momka koji je ponikao u Radovoj omladnonskoj školi.

Nadaju se crveno-beli da će uskoro stići unosna ponuda koja bi zadovoljila apetite Zvezdana Terzića, koji ne želi da po svaku cenu proda Petrovića. Kako javlja “Mozzart sport”, Crvena zvezda je stavila u izlog mladog reprezentativca Srbije, a cena je tri miliona evra i 15 posto od naredne prodaje.

U prethodnom periodu se pominjao Olimpijakos kao nova destinacija Petrovića,  ali i veliki broj nemačkih klubova. Videćemo ko je spreman da izdvoji pomenutu svotu za potpis mladog Petrovića. Očekuje nas veoma zanimljiva zima u taboru Crvene zvezde.

Prvoligaš doveo bivše igrače večitih rivala: Napadač i štoper potpisali, a stigao i Zvezdin klinac!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar