Ne znam šta više da radim: Lepotica otkrila zašto je NIKO preko aplikacije još ne pita za sastanak (FOTO)

Kaže da je čak četiri godine sama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/tahliaparis

Bivša Plejbojeva zečica Talija Paris (24) uporno pokušava da pronađe srodnu dušu, muškarca s kojim bi se makar na trenutak skrasila, ali joj to ne uspeva.

Zbog očajanja je prošle godine otvorila profil čak i na aplikaciji Bumble ali je posle mesec dana skinuta s nje jer su joj fotografije bile isuviše provokativne, odnosno na njima je bila u bikiniju ili donjem vešu.

Majka u plišanoj igrački pronašla nešto od ćerke što NIJE SMELA: Devojka se sledila i počela da se trese

Talija je očajna jer ni na jednoj mreži ne može da pronađe nekog ko bi joj odgovarao jer svi – beže od nje.

“Prijatelji mi kažu da sam isuviše lepa i zgodna i da većina muškaraca ima problem s prilaskom takvim ženama. Ne znam da li je to tačno, ali vidim da nemam sreće. Otkako sam prekinula vezu s muškarcem koji nije želeo da se razvede zbog mene, ništa mi ne ide od ruke. Ne mogu da upoznam nekog s kim bi ušla u vezu”, jada se lepa Talija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tahlia Paris (@tahliaparis)

Dodaje da na aplikaciji Bumble nije prekršila nijedno pravilo, a da su je ipak izbacili.

“Čula sam da to rade devojkama koje su isuviše atraktivne, jer tako odudaraju od ostalih a aplikacija to ne želi. Pa, ne mogu da stavljam neke slike na kojima sam loše ispadala da bi oni bili srećni?! Mislim da je ovde diskriminacija po sredi”, naglašava Talija.

Ova devojka im 890.000 pratilaca na Instagramu a odnedavno je otvorila profil i na 18+ stranici OnlyFans gde se skida “do kraja” ali ne radi ništa što ne treba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tahlia Paris (@tahliaparis)

“Mnoge devojke tamo upražnjavaju seks da bi im gledaoci uplaćivali novac za to. Ja to ne radim. Imam uspešan poslovni odnos sa Plejbojem, na OnlyFans samo poziram. Ipak, to je samo novac koji se zarađuje. Srce mi i dalje pati. Tražim gospodina pravog. Ima li takvih uopšte više”, pita se Talija.

Ana potrošila sav novac roditelja dok su bili na RESPIRATORU za operaciju grudi, a onda je uništila KARMA



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (1)

Ostavite komentar