Čudo u Hrvatskoj: Torcida zove navijače Dinama da im se pridruže na tribini!

Žestoki rivali sada su saborci na istom zadatku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Michael Zemanek/BPI/Shutterstock Editorial

Navijači svih hrvatskih klubova oduševili su brzinom, organizacijom i požrtvovanošću kao reakcijom na katastrofalni zemljotres koji je 29. decembra pogodio Baniju. Samo nekoliko sati nakon tragedije koja je zadesila stanovnike Petrinje, Siska, Gline i sela oko gradova u tom delu Hrvatske, navijači Dinama bili su na mestu zemljotresa.

Navijači Dinama prvi su došli zbog blizine Zagreba, a rano ujutro narednog dana tamo su pristigli pripadnici Torcide, Armade, Demona, Kohorte i drugi koji su danonoćno radili na sanaciji posledica katastrofe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Inače, žestoki rivali, koji se često bore po celoj Hrvatskoj, sada su saborci na zadatku pred kojim klupsko i navijačko rivalstvo ne znači ništa.

Poslednju priču o jedinstvu hrvatskih navijača u borbi protiv posledica zemljotresa za RTL televiziju otkrio je Trpimir Lovreković, član sisačke grupe navijača Dinama:

“Nama navijačima trebalo je 10 minuta nakon zemljotresa da se organizujemo. BBB, Torcida, Armada, Demoni, Kohorta … Svi smo ovde i radimo kao jedan tim, nema podele. Nerazdvojni smo. Evo trojice momaka iz Splita koji su spavali kod mene u stanu. Pozvan sam na derbi na Poljudu. I da dođem s njima u Torčidinu, severnu tribinu u Dinamovom dresu, i da niko od mene ništa ne želi“.

Rijaliti zvezda Lidsu došla glave: Pobeda zaslađena prvim profesionalnim nastupom (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (1)

  1. Čudo - Torcida zove navijače Hajduka, Isto kao Delije zovu navijače Zvezde, Grobari zovu navijače Partizana, ...

    Odgovori

Ostavite komentar