Zvezda otputovala na pripreme: Ove igrače je Stanković poveo na Kipar!

Zvezdini fudbaleri će na Kipru odigrati jednu pripremnu utakmicu i tamo će boraviti do 18. januara, kada će se vratiti u Beograd

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas na Kipar gde će odraditi prvi deo priprema za prolećni deo sezone.

Crveno-beli su se juče okupili u Beogradu i u toku dana su odradili dva treninga, a danas su krenuli na Kipar na sedmodnevne pripreme.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Trener Dejan Stanković je na Kipar poveo sledeće fudbalere: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš ; Petrović, Ričard Odada, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Aksel Bakajoko, Željko Gavrić, Srdjan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić, Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

Zvezdini fudbaleri će na Kipru odigrati jednu pripremnu utakmicu i tamo će boraviti do 18. januara, kada će se vratiti u Beograd.

Potom će se 20. januara preseliti u Tursku, gde će igrati četiri prijateljske utakmice, protiv Slaska (22. januara), Ufe (25), Maribora (28) i Šahtjora (31). Povratak za Beograd zakazan je za 1. februar.

Bomba nad bombama: Benzema se vraća u reprezentaciju Francuske? (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar