Marinika uhvaćena u LAŽI: Izmislila da je žrtva PROGONA

Saradnica Dragana Đilasa tvrdi da je rodno Pančevo morala da napusti pre tri godine i da se preseli u Novi Sad, a istina je da je ona i pre toga godinama živela u Novom Sadu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić nastavlja da iznosi neistine u javnost, a poslednja u nizu bila je nedavno, kada se u intervjuu koji je dala jednom portalu predstavila kao žrtva progona.

Kako je tada navela, rodno Pančevo morala je da napusti pre tri godine i da se preseli u Novi Sad, a istina je da je ona i pre toga godinama živela u Novom Sadu. Ovu nelogičnost i predstavljanje kao žrtve progona u javnosti primetile su njene bivše kolege iz pokrajine, koje su nam potvrdile da je Tepićeva slagala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

PRIČAM TI PRIČU…

Kako piše u intervjuu, prošlo je gotovo tri godine otkad je rodno Pančevo zbog ugrožene bezbednosti zamenila životom u Novom Sadu.

Prema njenim rečima, život u najvećem gradu Vojvodine pruža veću sigurnost, ali i tu nije u potpunosti zaštićena od ljudi koji pokušavaju da je zastraše.

Ipak, u dokumentima koje objavljuje Objektiv, uočava se da je Tepićeva i ranije živela u Novom Sadu, i to u stanu koji joj je dodelila pokrajinska vlada.

U dokumentu iz 2013. piše da se Mariniki Čobanu daje na korišćenje namešten stan za službene potrebe, za vreme dok vrši poslove i zadatke pokrajinske sekretarke za sport i omladinu. To je bio slučaj i 2014. kada je od Komisije dobila pravo da koristi stan u Novom Sadu.

BRZO STEKLA STAN

Poslanik SNS Milenko Jovanov u izjavi za Objektiv kaže da je Marinika Tepić “sve, samo žrtva nije”!

“Prvo, upravo je ona tražila od svojih prijatelja narko-dilera da iz Pančeva „isele” novinara Miroslava Milakova. Drugo, za nju ceo Novi Sad zna kada je došla u ovaj grad i koliko dugo živi u njemu, kao i to da danas živi na dvadesetak metara od Banovine u stanu od, kako se priča, oko 150 kvadrata, koji košta najmanje 300.000 evra i koji je stekla nakon samo četiri godine mandata u pokrajinskoj vladi! Iskreno mi je žao što njen rad u Pajtićevoj vladi nije detaljnije istraživan, jer bi se lako utvrdilo da su pare bacane na „Banatske šore” smejurija u odnosu na druge stvari koje je “prepoštena” i „prepodobna” Marinika radila”, zaključuje Jovanov.

Autor: MARIJA R. ILIĆ

OVU I OSTALE ZANIMLJIVE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA KOJE IZLAZI DANAS, 11. JANUARA

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Jedna maljkavost ove vlade je sto kad nesto zapocnu nezavrse. Treba preispitati Marinikino vlasnistvo stana u Novom Sadu i ako je to dobila na neoravilan nacin ODUZETI. Ako nije kupila stan nego dobila na nelegalan nacin zavrsiti proceduru do kraja,ili nek plati ili oslobodi stan. Tako se podigla ujdurma oko Djlasovog brata i njegovih nekretnina i stalo se,ako imaju dokumentaciju preispitati poreklo imovine i konfiskovati. Ali obaviti proceduru i sprovesti dokraja a ne dozvoliti zataskavanje

    Odgovori

Ostavite komentar