Imam i ženu i DEVOJKU, ali ne mogu više ovako: Jedna misli da radim, a druga da se RAZVODIM

Muškarac se našao u komplikovanoj situaciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/gpointstudio

Biti u lošem braku, nažalost, nije retkost.

Kao što nije retkost ni imati ljubavnika, ili ljubavnicu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ali, koliko njih poznajete da vode dvostruki život i to bukvalno?

Jedan 45- godišnjak se obratio psihoterapeutkinji Deidre Sanders sa namerom da zatraži savet.

On je objasnio da se nalazi u katastrofalnoj situaciji i da ne zna šta da radi.

“Živim u potpunoj laži. Ova godina za mene mora da bude drugačija. Vodim dvostruki život i tokom nedelje živim sa svojom devojkom i naša dva sina koja imaju tri i dve godine, a svaki drugi vikend posećujem suprugu i našu desetogodišnju ćerku. Nijedna ne zna istinu i pod velikim sam stresom”, napisao je ovaj 45-godišnji muškarac.

Foto: Freepik/gpointstudio

Kaže da je već 15 godina nesrećno oženjen, ali da oboje dolaze iz kulture u kojoj je razvod potpuno neprihvatljiv. On i supruga su, već na samom početku braka, shvatili da imaju velike probleme. Mislili su da će se oni rešiti kada se dete bude rodilo, ali se to nije dogodilo. On je pronašao posao 320 kilometara dalje, da bi se tenzije u njihovoj kući smirile.

“Bio sam usamljen tokom nedelje, pa sam počeo da upoznajem devojke na internetu. Upoznao sam jednu neverovatnu ženu i kada je rodila sina počeo sam da živim sa njom. Ona misli da se razvodim, što je daleko od istine. Osećam se zarobljeno u laži”, napisao je i upitao je da li bi trebalo da se razvede od supruge i rizikuje da ga se porodica odrekne.

Foto: mediablitzimages (uk) Limited/Alamy/Profimedia

“Šta god vi odlučili, neko će biti povređen, ali imajte na umu da se tajne u porodici uvek otkriju. Vaša ćerka će osetiti napetost između vas i njene mame, a za decu je gore da gledaju roditelje kako ostaju u toksičnoj vezi. Ukoliko vi i supruga možete da se rastanete, oboje imate šansu da pronađete sreću. Pronađite trenutak da supruzi saopštite da ovako više ne može. Onda ćete sve moći da priznate svojoj devojci i da nastavite život sa njom”, odgovorila je Deidre.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar