DNEVNI HOROSKOP

OVAN je takmičarski raspoložen, VODOLIJA čisti nedoumice i usmerava se na jednu osobu

Vaga ima manji problem sa disbalansom hormona

Foto: Freepik/gpointstudio

OVAN

Posao
Danas ste u takmičarskom raspoloženju, adrenalin puca na sve strane. Izražavate svoju brzinu misli na ispravan i siguran način. Odličan dan da se družite sa lap topom jer možete napraviti dobre poslovne pomake.
Ljubav
Nije potrebno da proveravate svoje emotivne odnose jer ste u stabilnoj vezi. Pred vama je dan druženja sa inspirativnim ljudima a to vas puni energijom. Osobe koje nisu u vezi mogu malo pomešati karte ljubavi i prijateljstva.
Zdravlje
U odličnoj ste fit formi.

BIK

Posao
Danas možete smiriti svaku neprijatnu situaciju na poslu. Ne želite da vam bilo ko remeti dobro raspoloženje i zato pribegavate dobroj veštini diplomatije. Uživate u danu kada je lako da izbegavate stresne situacije.
Ljubav
Naglašena potreba za uživanjem neće vas napuštati ceo dan. Ovo je dan duševnog zadovoljstva i smisla za lepim luksuzom. Zato je dobro da se okružite lepim i udobnim stvarima. Kupite neku lepu mirisnu stvarčicu koja će zadovoljiti vaša čula.Možda je dobar parfem baš ono što će oplemeniti vaš dan.
Zdravlje
Odlično se osećate.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Vi ste u ekspanziji aktivnosti. Misaoni procesi razgovori i pisanje daju vam mogućnost da proširite svoju svest i da se inspirišete na najbolji način. Potrebno je da vodite računa o detaljima čak i onim beznačajnim.
Ljubav
Ako ste u svađi sa partnerom ovo je odličan dan za pomirenje. Vaš prag tolerancije nema granice i zato je ovo dan kada u svemu vidite dobra rešenja i odlične ishode. Širite dobre vibracije i one vam se vraćaju u još većoj količini.
Zdravlje
Sjajno se osećate.

RAK

Posao
Na snazi je vaš optimizam, pa će pregovori oko novca dati dobre rezultate. Finasijske transakcije su uspešne i obećavajuće, a vi ste ponosni na sebe.
Ljubav
Sa dozom iluzije ipak ste pozitivno raspoloženi. Slobodno gradite dugoročne planove, ali nemojte preuveličavati ljubavnu priču. Budite realni koliko možete, da bi mogli ostvariti svoj cilj.
Zdravlje
Manje alkohola i cigareta.

LAV

Posao
Fanatastičan dan da primenitne teorijski deo u praktične svrhe. Imate sve odgovore na sva moguća pitanja. Planirate kraći put.
Ljubav
Odlična komunikacija sa emotivnim partnerom čini vaš dan veoma produktivnim. Laki dogovori oko zajedničkih obaveza imaju i prizvuk ljubavi a ne samo razumevanja.
Zdravlje
Odlično.

DEVICA

Posao
Otrgnite se od okova normalnosti i začinite svoj poslovni život neobičnim pristupom. To je ono što vam je potrebno, jer ipak ste ušli u novi period. Mars iz Bika daje vam podršku dugoročnih ostvarenja planova na duge staze.
Ljubav
Vaše želje da imate posebnu osobu pored sebe mogu da se ostvare ako iskoristitie strastvenu planetu Mars.
Zdravlje
Dobro se osećate.

VAGA

Posao
Inticija vam radi odlično. Zato ste spremni da današnji dan posvetite svima koji su dobro raspoloženi. Dominirajte okolinom jer imate podršku planeta. Osećate se psihički moćno a duhovno se povezujete sa dobrim energijama.
Ljubav
Vaše ljubavne čari su na maksimumu i zato imate dobre mogućnosti da zavedete bilo koga. Uzdajte se u svoje osećaje koji vas nepogrešivo vode ka konzumiranju svih današnjih lepota.
Zdravlje
Manji problem sa disbalansom hormona.

ŠKORPIJA

Posao
Ego je pojačan i zato je potrebno da se klonite sukoba. Vaši živci su rastegnuti, pa niste raspoloženi za bezvezne razgovore.
Ljubav
Razmišljate do koga vam je stalo i koga volite ili mrzite. Nećete doći do zaključka, ali imate osećaj da vam danas ništa ne odgovara ni lepo ni ružno.
Zdravlje
Moguća upala grla.

STRELAC

Posao
Kako i koliko ste se povezali sa kreativnošću videćete danas. Danas je dobro da oživite svoje ideje i pokažete sebi i drugima planove iz dubine mozga.
Ljubav
Nije dovoljno što vam je povoljan dan da se organizujete na svim poljima, rado organizujete sve ljude oko sebe. Zato se pripazite sukoba sa partnerom. Nije raspoložen za sve zadatke.
Zdravlje
Puni ste novog elana.

JARAC

Posao
Danas aktivirate svoje unutrašnje dete. Ono vam pomaže da date sve od sebe na poslovnom planu, pa su vam svi izazovi laki i brzo ih rešavate. Nema mnogo razmišljanja, vi samo radite ono što najbolje znate.
Ljubav
Neozbiljni ste, smešni i veoma svojeglavi. Zato vas danas niko ne shvata ozbiljno. Pokušavate da budete u centru pažnje i to vam polazi za rukom.
Zdravlje
Nemate veće tegobe.

VODOLIJA

Posao
Osećate da su promene tu na vratima. Odlučili ste da uredite svoj poslovni prostor na neobičan način. Sakupljate poverljive ljude oko sebe.
Ljubav
Kao uragan, danas čistite nedoumice i usmeravate se na jednu osobu. Neće joj biti lako kada iznesete svoje zahteve.
Zdravlje
Odlično.

RIBE

Posao
Danas u svemu dajete sto posto sebe. Niste raspoloženi za površne poslovne igre. Zato izgarate na poslu.
Ljubav
Danas imate hrabrosti da osvojite osobu koja vam se već dugo dopada. Nemojte biti nesmotreni.
Zdravlje
Stabilno ako nemate hronične tegobe.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar