ISKRENA

Milica Pavlović otkrila da želi da se ostvari u ulozi MAJKE: Nemam problem s tim da DETE odgajam sama

Rekla je i zbog čega nikada ne govori o partnerima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/senoritamilica

Pevačica Milica Pavlović karijeru nikada nije gradila na skandalima, a sada je otkrila i zbog čega nikada ne govori o ljubavnom životu.

Milica Pavlović proslavlja prvi Božić bez DEKE: Prvi put će glavno mesto za stolom biti prazno…

“Kada sam se pojavila u takmičenju Zvezde Granda, najveća želja koja mi je bila, a koju sam ostvarila, jeste da uspem bez skandala. Da svaka vrata, ma koliko teška bila, otvaram sama, što i danas radim, i da stanem iza svega. Ne verujem preterano u horoskop, već u ono gore i bolje sutra, kao i u dobre ljude. Ali ja imam to lavovsko u sebi. Borac sam, strastvena sam, i ne bih volela danas-sutra da izađe tekst: ‘Dobila je publicitet zbog svog dečka ili supruga’. Ja bih bila nesrećna. Ne bih mogla mirno da spavam. Dečko ili suprug je samo šlag na tortu jednog dana. Moja podrška, neko ko će ići uz mene, ko može da se nosi sa ovakvom ženom. Retki su takvi i samo kada dođe onaj pravi, njega ću i predstaviti”, rekla je Milica za Blic.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Milica Pavlović odgovorila na pitanje da li bi pre bila MUŠKARAC ili LEZBIJKA: Nije imala dilemu

Odgovorila je i na pitanje da li planira uskoro da se ostvari u ulozi majke.

“Mislim da se to ne planira. To se oseti kada pravu osobu imate pored sebe s kojom poželite dete. Želim prelepu porodicu. U životu sam imala dvoje ljudi koji su bili 63 godine u braku. Da sebi rodim dete, to želim. Partner da, ako je vredan toga. Volela bih da imam dete i da mu pružim sve što sam ja naučila od svojih deke i bake”, iskrena je Pavlovićeva.

Milica Pavlović poslala DIRLJIVU poruku Deda Mrazu: Reci mom DEKI kad ga sretneš da ga mnogo volim

Ona kaže da dete želi, ali i da joj ne bi bio problem da ga odgaja sama.

“Da. Nemam taj problem. Poznajem dosta devojaka koje nisu u braku, čak nisu više sa partnerom s kojim imaju dete i žive fenomenalno. Ništa im ne fali. Dete je upotpunilo njihov život. Mislim da je u 21. veku to okej”, zaključila je pevačica za Blic.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar