Šokantna priznanja ESTRADE samo za Objektiv: Priznajemo, grešni smo!

Političari, glumci, pevači i sportisti otkrivaju da li je njihov greh blud, gordost, pohlepa, zavist, proždrljivost, gnev i(li) lenjost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

2020. godina je iza nas, a za štampano izdanje Objektiva, poznati su priznali svoje grehe.

Veći deo Srbije proslavio je Božić, najradosniji hrišćanski praznik, što je bio povod da, između ostalog, porazmislimo i o svojim gresima.
Požuda (blud), gordost (oholost), pohlepa, zavist, proždrljivost, gnev i lenjost su sedam smrtnih grehova, koji se pripisuju papi Grguru I, ali su prihvaćeni od svih hrišćanskih vernika.

I naše poznate ličnosti koje veruju u Boga pitali smo koji su njihovi gresi, kako se bore sa njima i da li se nadaju rajskom naselju. Dobili smo zanimljive odgovore, a koliko je ko bio iskren, (pro)sudiće Bog.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milan Lane Gutović glumac: GREH ZATRUJE CELO TELO

” Po meni su svi grehovi isti. Greh je greh, nema tu merenja. Isto kao što se ne može reći da je neko manje ili više nevin, ne može se reći da je neki greh manji ili veći. Svaki od grehova zauzima ne samo duh nego i telo. Ljudi koji se bave teologijom kažu da greh zatruje celo telo i da sam organizam više nije isti kao onaj koji je bio pre toga greha. Smatram da je neophodno da čovek koji čini greh, zna da ga čini. Postoje neki gresi koji su počinjeni u vreme kada nisi ni znao da grešiš. Uostalom, samo jevanđelisti kažu: ,,Dok nisam znao za zakon, nisam ni znao da postoji greh”. Bog je tu da nam oprašta, a na nama je da se samopokajemo”, rekao je glumac.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kristina Kija kockar, pevačica: BITNO JE POKAJANJE

“Svi gresi su podjednako loši, ali svako se može pokajati za svoj greh. Jedna je stvar napraviti jednu grešku, a druga živeti non-stop sa svim tim grehovima, iznova i iznova. Ljudski je praštati, ali što se tiče Boga, to već njega morate da pitate. U ovom vremenu pandemije čini mi se da više primećujemo grozne stvari, ali sa druge strane, imala sam priliku da vidim i humanost i ujedinjenje, ali opet, sve je to postojalo i pre, samo se to primećuje kako kome odgovara. Bog ipak daje krajnji sud”, rekla je Kija za štampano izdanje Objektiva.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Veljko Ražnatović, bokser: SVI SMO MI GREŠNICI

“Svi smo mi grešnici, ali na nama je da živimo život sa što manje greha i da se za života što više približimo Bogu i veri”.

Autor: Ekipa Objektiva

ŠTA SU NAM SVE JOŠ POVERILI POZNATI I KOJI SU NJIHOVI GREHOVI I MNOGE ZANIMLJIVE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU “OBJEKTIV” ZA 9. JANUAR

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar