Nekada Partizan, a sada Zlatibor: Superligaš predstavio najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku!

Brazilac ima 32 godine, a ovo mu je čak peti klub u Srbiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Fudbalski klub Zlatibor predstavio je najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku. Reč je o nekadašnjem igraču Partizana – Eliomaru Silvi.

Osim bivšeg igrača crno-belih, tim iz Čajetine je završio potpise još tri fudbalera. U pitanju su Seid Mulamuratović (Sjenica), Danilo Milenkovic (Radnički Niš) i Stefan Denić (Radjički Obrenovac).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvi čovek Zlatibora Veljko Radulović je predstavio novajlije u timu i istakao da klub ima ambicije da opstane u Superligi Srbije. Zlatibor trenutno zauzima 18. mesto na tabeli.

“Činimo sve sa Zlatibor opstane u ligi. U veznom redu imali smo puno problema i zato smo se i najviše pojačali na tim pozicijama. Igrače koje smo danas predstavili pratimo već neko vreme. Siguran sam da će treneru Zoranu Njeguši biti od velike koristi,  rekao je Radulović, predsednik FK Zlatibor.

FOTO: FK Zlatibor

Sportski direktor Predrag Ristanović osvrnuo se na Eilomara, koji je stigao iz Inđije.

“Silva je imao sjajnih utakmica za nekoliko srpskih klubova. Zna da razigrava ostale igrače. Verujemo da će njegovo iskustvo doprineti da naši napadači budu mnogo efikasniji”, kazao  je Ristanović.

Podsetimo, Eliomar je u Srbiji nastupao za Mladost, Javor, Inđiju i Partizan, tako da mu je ovo peti klub u našoj zemlji.

Zvezda objavila kompletan plan priprema: Poznati svi rivali crveno-belih, prva utakmica već na Kipru!

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar