Deda Lazar (91) je zvezda mreža: Deli savete za dug i zdrav život, a OVAKO prkosi koroni (VIDEO)

Veoma vitalan sugrađanin ima jasan plan kako da dogura do stote godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/dedalazar

Svako ko je malo duže koristio TikTok ili Instagram, morao je prošle godine kad-tad da naleti na deda Lazara.

Beograđanin koji je ušao u 91. godinu života proslavio se tokom 2020. godine savetima i mudrostima koje su mu pomogle da dočeka duboku starost. Neretko ga možete videti u provodu, kao i po pijacama gde se trudi da ulepša dan i sebi, ali i drugima.

@dedalazar##despacito ##restoran ##ziveli ##dedalazar ##deda ##foryou ##foryoupage ##fyp ##preporuka ##srbija ##beograd ##blokA

♬ original sound – Deda Lazar

Paralelno s tim što na TikToku vodi neku vrstu dnevnika aktivnosti i unapređenja socijalnog života, deda Lazar na upečatljiv način pokazuje mlađima koliko moraju sa vedrim duhom i optimizmom da savladavaju sve životne izazove, uključujući i epidemiju koronavirusa.

“Nalazim se u restoranu ‘Despacito’ na Novom Beogradu u bloku A, u svojoj 91. godini i sa svojim društvom u divnoj atmosferi, muzici i hrani. Živeli!”, rekao je krajem prošle godine deda Lazar tokom provoda.

@dedalazar##novagodina ##2021 ##zelja ##srecnanovagodina ##deda ##dedalazar ##srbija ##balkan ##foryou ##fyp ##foryoupage♬ original sound – Deda Lazar

Za Novu godinu ovaj popularni deka poželeo je samo dve stvari:

“U Novoj godini imam samo dve želje. Da pobedimo koronu i da primim vakcinu, kao i da budem zdrav i aktivan i u 2021. godini”.

“I deda bi, sine”: Stariji čovek virio kroz prozor i zadivljeno posmatrao devojke na fitnesu (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar