OPASNO

Đilas najavio DIKTATURU ako se vrati na vlast: Zaplenićemo imovinu stranih firmi i ugasićemo medije!

Predsednik Stranke slobode i pravde uputio otvorene pretnje u božićnom intervjuu za svoj portal

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
dragan djilas
Foto: ATAImages

Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, otvoreno je, u božićnom intervjuu za internet portal čiji je vlasnik, najavio uvođenje diktature u Srbiji ako se on vrati na vlast.

Naime, Đilas je, između ostalog, poručio da će država zapleniti privatnu imovinu stranih kompanija i ugasiti medije čija mu se uređivačka politika ne sviđa.

– …A postoji mogućnost da nas u budućnosti čeka minimalna zarada od 500 evra, plata lekara od 1.500, profesora u školi i vaspitačica od 1.000, povratak u vlasništvo države svega što je ova vlast u bescenje prodala stranim poslovnim partnerima, očuvanje reka, zemlje, vazduha, nezavisno pravosuđe, godišnji rast BDP-a od minimum 6 odsto, formiranje razvojne banke, ulaganje u poljoprivredu, u obrazovanje, kulturu…

Može da nas čeka specijalni tužilac za borbu protiv korupcije funkcionera, oduzimanje imovine svima koji ne mogu da objasne odakle im pare, gašenje svih propagandnih glasila SNS-a koja su širila mržnju… – poručio je Đilas za svoj portal.

Dragana Đilasa, međutim, njegovi novinari jedino nisu pitali zašto “med i mleko” koje sada obećava nisu potekli tokom njegove osmogodišnje vladavine Srbijom.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

  1. Falilo mu je pare, a sad ih ima pa će da ih deli, ali ne svoje, ako nešto preostane još malo će da se navaća.

    Odgovori

Ostavite komentar