OBJEKTIV ISTRAŽUJE

Ovo je NAJPRODAVANIJI proizvod u šopovima za ODRASLE u vreme korone: Penzioneri najzahvalnije mušterije

Dok su mnogi trgovci u Srbiji usled korona krize stavili katanac na svoje radnje, vlasnici seks-šopova zadovoljno trljaju ruke jer mušterija nikad nije bilo više.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
PRINT
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Kako neki od njih navode za list Objektiv, korona im je donela nove potrošače, koji su odlučili da baš u ovo sumorno vreme začine svoj seksualni život raznovrsnim pomagalima.

Prema rečima vlasnice dva seks- -šopa u Beogradu Suzane K. (37), promet u njenim radnjama skočio je za čak 70 odsto u odnosu na vreme pre epidemije.

MUŠTERIJE OD 18 DO 90 GODINA

Naša sagovornica ističe da se za praznike najviše kupuje perverzni donji veš, dok su u ostatku sezone najprodavaniji vibratori, koji se kupuju u različitim veličinama.

– Igračke koje se koriste za predigru kupuju podjednako mladići i devojke, sredovečni, ali i penzioneri! Jedna baka od skoro devedest godina pazarila je vaginalne kuglice. Penzioneri znaju šta hoće i oni su nam najzahvalnije mušterije – kaže Suzana, sklanjajući se od kutija koje njene kolege pune pomagalima raznih veličina i boja, a koje se potom šalju na kućne adrese korisnika širom Srbije.

  • CENOVNIK:
    Prstenovi za penis 100-700
    Kondomi 200
    Navlake za penis 300
    Tange 790
    Čarape 290-790
    Vaginalne kuglice 790
    Vibro-jaje 890-10.900
    Masturbator vagina 1.040
    Plišane metalne lisice 1.050
    Realistični dildo 13.990
    Fetiš ljuljaška 19.900
    Vibrator trio 20.999BEŽIČNO JAJE JE NOVI HIT

Suzana navodi da se seks-igračke najviše  kupuju prijateljima i emotivnim partnerima.

– Ko jednom kupi, obavezno dođe opet. Tada i više novca potroši. Očigledno da se seksualni život znatno poboljša zahvaljujući pomagalima. Novi hit su proizvodi za zajedničku igru. Jedan od njih je bežično jaje koje vibrira, koriste ga žene, a partner bežično upravlja džojstikom. Popularan je i vibrirajući prsten.

SEKS-LUTKA OD 1.000 EVRA

Naša sagovornica, koja u svojoj radnji ima više od 7.000 artikala, objašnjava da robu uvozi iz Holandije, Španije i Kine, i da nije ni čudo što u korona krizi u njenoj prodavnici svako može da pronađe zanimaciju za sebe.

– Cene robe se kreću od 500 pa do 20.000 dinara. Jedna mušterija nam je tražila silikonsku lutku u veličini čoveka s vibratorom od materijala koji imitira ljudsku kožu. Uspeli smo da je nabavimo
i koštala je 1.000 evra. Tražili su nam i hidraulični seks-masažer, mašinu koja ima četiri-pet dodataka, za interakciju više ljudi, što smo takođe uvezli za našu vernu mušteriju – kaže Suzana.

KUPOVINA IGRAČAKA ZA SEKS JE ODRAZ POVERENJA

Naša sagovornica ističe da kupovina seks-igračaka predstavlja viši nivo u vezi dvoje ljudi. Prema njenim rečima, mlađe mušterije više vole vezivanje, dok su stariji okrenuti zadovoljavanju svojih
partnerki.

– Muškarci koji kupuju kod nas su nam potvrdili da, kada ženu potpuno zadovolje, nemaju više problema u kući – kaže Suzana.

Piše: Stefan Delić

OVU I JOŠ MNOGE ZANIMLJIVE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU “OBJEKTIV” ZA 4. JANUAR

PRINT
Foto: Objektiv


Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar