POTPUNA PROMENA

Darko Lazić, Indi, Adel, Snežana Đurišić: ONI su u 2020. SMRŠALI do neprepoznatljivosti (FOTO)

Kako bi postigli željene rezultate, koristili su se različitim sredstvima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Darko Lazić
Foto: Printscreen Youtube

Mnoge poznate ličnosti u protekloj godini iznenadile su sve svoje obožavaoce vizuelnim transformacijama koje su napravili.

Džej, Tika Arsić, Bekjarev, Neda Arnerić: NJIHOVE SMRTI potresle su Srbiju u protekloj godini (VIDEO)

Kako kod nas, tako i u svetu, brojni poznati glumci i pevači skinuli su i po nekoliko desetina kilograma i postali gotovo neprepoznatljivi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Adel

iamKevinWong.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pevačica koja je početkom godine transformacijom oduševila svet svakako je Adele. Ova planetarno popularna pevačica je uz detaljan plan ishrane i redovno treniranje izgubila čak 45 kilograma i tako dovela svoju liniju do savršenstva. Zbog ove Adeline transformacije proslavio se i njen lični trener koji je delimično zaslužan za ovaj neverovatan uspeh.

Indira Aradinović Indy

Foto: Printscreen Instagram/indy_ara_indira

Folk pevačica Indira Indi Aradinović podvrgla se operaciji smanjenja želuca u martu ove godine. Pevačica koja je dugo vodila bitku sa viškom kilograma konačno je uspela da ih se reši tokom 2020. godine. Ova operacija Indiru je  umalo koštala života, a nakon duge borbe i ozdravljenja Indi se može pohvaliti novom i besprekornom linijom.

Darko Lazić

Foto: Screenshot Instagram

Pevač Darko Lazić uspeo je da se oslobodi viška kilograma zahvaljujući istoj, nimalo naivnoj operaciji. Pevač je izgubio neverovatnih 70 kg, a svoj novi izgled ponosno pokazuje. Fanovi primećuju da Darko i dalje gubi na težini, a folker je jednom prilikom izjavio i da će se verovatno operativnim putem rešiti i viška kože.

Jana Todorović

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Todorovic (@janavip2011)

Folk pevačica Jana Todorović, uz plan ishrane naše poznate nutricionistkinje, uspela je da za kratko vreme smrša 20 kg. Jana je novu liniju ove zime ponosno pokazala na plažama Dubaija, a bujne grudi ostale su iste, te je tako sve na svom mestu.

Marija Šerifović

Foto: Screenshot Instagram

Pevačica Marija Šerifović, evrovizijska pobednica, takođe je uz plan pomenute nutricionistkinje uspela znatno da smrša. Iako je oduvek važila za “bucku”, Marijina promena je itekako očigledna.

Sanja Marinković, Anđelka Prpić, Milica Todorović: OVI burni razvodi i RASKIDI obeležili su 2020. (VIDEO)

Zorica Marković

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Pevačica Zorica Marković zaprepastila se kada je brojka na vagi umalo dostigla 100, te je tako preduzela radikalne poteze. Ona je uz izbalansiranu ishranu za nekoliko meseci uspela da skine 13 kilograma.

Slađa Trajković

foto:E-stock/C.Vukojicic

Supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija, Slađa, uspela je oslabi 10 kg. Slađa je sve zaprepastila izjavom da je za to zaslužan njen suprug, odnosno njihovi intimni odnosi, a da li je to zaista tako, znaju samo oni.

Snežana Đurišić

Foto: E-Stock/M. Rodić

Pevačica Snežana Đurišić dosta je smršala  u tekućoj godini. Pevačica je istakla da je nekoliko dana jela samo lubenicu i zahvaljujući tome uspela da smrša nekoliko kilograma. Ipak, uz još neke druge dijete Snežana je ukupno oslabila 21 kg.

Pandemija ih bacila na kolena u 2020. pa našli nove POSLOVE: Izdaju kuće, snimaju vlogove, gaje stoku

Indira Levak

Foto: Instagram/indiralevak

Indira Levak, pevačica nekadašnje grupe Colonia, prilično je neprepoznatljiva nakon što je izgubila suvišne kilograme. Iako je uvek važila za krupnu ženu, Indira je dokazala da se može transformisati. Malo ko može da je prepozna na njenim novim fotografijama, a pevačica je, moramo priznati, lepša nego ikad.

Zorana Pavić

Zorana Pavić, foto: Printscreen/Youtube Pink.rs

Pop pevačica Zorana Pavić je takođe uspela da se vizuelno transformiše ove godine. Iako je godinama važila za neodoljivu bucku, Zorana je uspela da skine 25 kilograma i danas izgleda bolje nego ikada tokom dugogodišnje karijere. Zorana je smršala uz pomoć rigorozne dijete koju ne preporučuje nikome, jer je, kako je rekla, spržila želudac, te sada pije lekove. Zorana je u okvru dijete 20 dana jela samo živ limun.

M.M.-B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar