Netfliks “počastio” fanove: Spojler iz Rusije, s ljubavlju… (VIDEO)

Najava četvrte sezone serije "Stragner Things" možda je otkrila i više no što je trebalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Popularna Netfliksova serija “Stranger Things” završila je treću sezonu emitovanja pravim klifhengerom, sa mnogo neodgovorenih pitanja i još više datih odgovora koji nas kopkaju i dan danas. Srećom, odmah pri kraju emitovanja prethodne – najavljeno je i snimanje iduće sezone, a ekipa iz Netfliksa odlučila je da kratkim tizeroma obraduje fanove.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

two more sleeps until #strangerthingsday !!! prepare the ‘fits.

Објава коју дели Stranger Things (@strangerthingstv) дана

U prvom snimku – koji otkriva veoma malo, vidimo prepoznatljiv logo serije, da bismo na kraju videli ispisana slova “We’re not in Hawkins anymore,” (više nismo u Hokinsu) – što aludira da će se čuvena ekipa u sledećim epizodama naći van dobro-nam-poznatog gradića u državi Indijana.

Drugi snimak je ono što je tokom današnjeg dana podiglo najveću prašinu.

UPOZORENJE – ako ne želite da otkrijete jednu od ključnih nedoumica koje su vam ostavili tvorci treće sezone, ovde je pravo mesto da prestanete da čitate!

Još uvek ste tu? Krećemo – Pedesetosekundni snimak koji je danas objavljen na zvaničnoj stranici Netfliksa i koji nosi naziv “From Russia with love…” (Iz Rusije, s ljubavlju…) prikazuje smrznutu rusku tundru na kojoj grupa zatvorenika, nadgledana od strane velikog broja čuvara, gradi prugu…sve do trenutka dok jedan od njih ne skine kapu i pokaže svoju dobro poznatu, mada malo ćelaviju glavu. Da! Šerif Hoper je živ!

“Snimanje je uveliko u toku, i veoma smo uzbuđeni što možemo da potvrdimo da se Hop vraća. Ipak, za našeg ‘Amerikanca’, nisu sve vesti dobre… U snežnoj pustopoljini moraće da se suoči i sa ljudskim, i sa neljudskim opasnostima. A u Hokinsu, novi užas se pojavljuje, dugo zakopan i zaboravljen, koji će povezati sve što smo prethodno videli. Četvrta sezona je najveća i najstrašćnija do sada i jedva čekamo da je vidite”, saopštio je Netflix.

Time su potvrđene teorije mnogih fanova koji su nagoveštavali da se bonus scene, emitovane nakon poslednje epizode treće seznoe i u kojima ruski vojnici u zatvoru spominju američkog zatvorenika – odnose baš na, kako smo barem mislili, preminulog šerifa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Going to need all morning to sip coffee and contemplate this perfect photo

Објава коју дели Stranger Things (@strangerthingstv) дана

Naravno, nije izostala ni salva negodovanja zbog tako ranog otkrivanja sudbine jednog od najomiljenijih likova u seriji, no, kako iz Netfliksa najavljuju – ovo je samo vrh ledenog brega iznenađenja koje nas očekuju u četvrtoj sezoni.

Datum emitovanja još uvek nije poznat, ali nastavak popularne serije najverovatnije možemo očekivati tokom leta ove godine.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar