ISKRENO

Miloš Biković govorio o porodici: Prvi i JEDINI put sam roditelje zajedno VIDEO kada sam imao 18 godina

Progovorio o mnogim intimnim temama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube/RTS

Glumac Miloš Biković uspešno gradi karijeru u Rusiji, a njegov privatni život tamo ne privlači ništa manje pažnje nego ovde.

On je tako na jenoj ruskoj televiziji govorio o svim lepim i ružnim stvarima kroz koje je prolazio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Biković odbio da govori o nedostacima: Borim se protiv svojih MANA, ali to nije tema za televiziju

“Moj brat je stariji od mene 16 godina, a otišao je u manastir kada je imao 22 godine. Ljudi imaju pogrešnu percepciju kada je reč o ovim stvarima i smatraju da monasi žive isposničkim životom, kao da žive u pećini. Ali to nije tako”, rekao je on u emisiji.

Glumac je otkrio i kako su njihovi roditelji reagovali na to što će im se sin zamonašiti.

“Teško im je bilo da prihvate. Imao je šest godina kada su se naši roditelji razveli i upamtio je kako izgleda porodični život. Ja nisam. Postojao je jedan period kada su se moji roditelji nakon razvoda pomirili i bili šest meseci zajedno, ali su se potom trajno rastali. Ne sećam se perioda kada smo bili svi na okupu, ali znam da sam svoje roditelje prvi i jedini put video zajedno kada sam imao 18 godina. Sedeli su za stolom i doručkovali… Brat i ja imamo iste roditelje, ali smo rasli u različitim uslovima”, dodao je Miloš.

Jedna od najboljih uloga Miloša Bikovića: Onlajn prenos predstave “Kad su cvetale tikve” (VIDEO)

“Verujem da ljude oblikuju različite stvari koje mu se događaju kako u detinjstvu, tako i kasnije u životu. Moj život je prepun iskušenja, vodile su me različite strasti, imao sam fazu kada sam puno grešio i nekada su mi mnoge stvari izgledale besmisleno. Imao sam utisak da sam konstantno u nekom začaranom krugu iz kojeg nisam mogao da izađem. Svaki moj pokušaj da izađem, vraćao me je natrag. Tek kada se udaljite od svih iskušenja, možete da postignete suštinsku slobodu”, ispričao je on dalje u ruskoj emisiji.

Na SKANDALOZNE prozivke tviteraša, Biković dao HIT odgovor: Provaljen sam, hoćemo da ODVOJIMO Vojvodinu!

Poziv glumca ga je, kako kaže, naterao da izađe iz zone komfora.

“Neophodno je da probate različite stvari u različitim fazama života. Da iskusite život u svoj njegovoj punoći. Da probate stvari koje su vam strane jer samo tako možete da ih približite sebi i da ih razumete. Želeo bih da probam nove stvari, da odem na vojnu obuku, da iskusim život u šumi, a nedavno sam naučio da koristim oružje”, istakao je Miloš Biković.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar