Jedna od najboljih uloga Miloša Bikovića: Onlajn prenos predstave “Kad su cvetale tikve” (VIDEO)

Doživite na drugačiji način veliko delo Dragoslava Mihailovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Izvođenje predstave “Kad su cvetale tikve” nastale po delu Dragoslava Mihailovića u režiji Bobana Skerlića i sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi na sceni Beogradskog dramskog pozorišta biće prenošeno uživo preko interneta 24. decembra od 18 sati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Biće to premijerno prenošenje izvođenja jedne predstave preko interneta u Srbiji. Pozorišni hit za koji je uvek tražena karta više na ovaj specifičan način biće dostupan milionskoj publici širom sveta a prevod dijaloga glumaca biće titlovan na srpski u ruski jezik. Predstavi publika može pristupiti preko sajta BDP, ali bitno je naglasiti da se gledanje predstave naplaćuje!

Tamo gde je gorela Morava: Dragoslav Mihailović dobio mural u rodnom gradu (FOTO)

Miloš Biković, koji igra jednu od glavnih uloga, je rekao da izuzetno zadovoljan idejom da bude prenošena predstava koja ga je formirala kao glumca, piše Tanjug.

“Predstavu igramo već sedam godina i svaki put pronalazim nove slojeve značenja u otkrivam koliko je dragoslav Mihailović veliki pisac. Kako se godinama razvija moja percepcija te predstave, tako se čini mi se menja moj pogled na svet”, kazao je Biković.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar