Dečak pisao FAJZERU: Sadržaj šokirao sve u kompaniji, a onda mu je stigao odgovor od DIREKTORA (FOTO)

Nezapamćen slučaj u godini korone

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Alex Berman

Šestogodišnji Kejlum Tornhil pisao je kompaniji Fajzer nakon što je čuo da će oni prvi s vakcinama pomoći žiteljima Evrope u borbi sa koronavirusom.

Međutim, Kejlum nije tražio, što se moglo pretpostaviti u priči, da Fajzer s vakcinom olakša život njemu ili njegovoj porodici već – Deda Mrazu!

Poznat REDOSLED VAKCINISANJA: Od Nove godine masovna imunizacija u Srbiji, stiže velika količina

Kejlum je, verovali ili ne, tražio da se Deda Mraz prvi vakciniše da može da ipak krene na put oko sveta pred Novu godinu.

“Dragi Fajzeru. Čuo sam da ste napravili novu vakcinu protiv koronavirusa. Odlično. Možete li, molim vas, da pošaljete neke vakcine na Severni pol Deda Mrazu i njegovim vilenjacima? Molim vas, želimo da spasimo Božić i učinimo da sva deca budu srećna”, napisao je preslatki Kejlum.

Pismo koje je oduševilo ceo svet, Foto: The New York Times printscreen

Pismo je zaista stiglo u sedište kompanije Fajzer i dečak je posle nekoliko nedelja dobio čak i odgovor od izvršnog direktora Fajzera, Alberta Burle.

“Ovakva pisma od dece naš život čine još lepšim. Daju nam nadu i podsećaju na to zašto je posao koji svakodnevno radimo toliko važan. Želim da znaš da činimo sve što možemo kako bismo pomogli i doneli nadu ljudima širom sveta. A pobrinućemo se i za Deda Mraza i njegove vilenjake”, obećao je Burla.

Ni ovaj Kevin neće zaboraviti Božić: Povukao je ručicu na slot mašini u Vegasu i desilo se čudo (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, The New York Times

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar