RETRO GLAMUR

Ovakve još niste nosili: KAPA sa MREŽICOM je sve što vam je dovoljno da budete šik ove zime (FOTO)

Obožavaju ih i svetske zvezde poput Rijane, Bijonse, ali i Amal Kluni, Margo Robi i drugih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/leontinevintage, Printscreen/Instagram/Flashmag, Printscreen/Pinterest/Eugenia Kim

Ako ste mislili da zimska moda mora da bude jednolična i dosadna, prevarili ste se!

Uz samo malo mašte i kreativnosti, i običan kaput, rukavice ili šal možete trasnformisati u stilsku perfekciju, koja će privući pažnju svih, ali poslednji trend, zaista je sa razlogom oduševio dame koje žele da budu drugačije i imaju hrabrosti da ovako nešto iznesu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada spomenemo fascinatore, verovatno su vam prva asocijacija kraljevske porodice, ali, sada možete bilo koju vunenu kapu ili beretku pretvoriti u stilsku desetku, sa samo malo mrežice, nevezano u kojoj boji.

Modni giganti poput Šanela, su ovako nešto prepoznali još 2015. godine, a kape sa mrežicom će definitivno biti i modni trend tokom 2021. godine.

Uostalom, pogledajte i sami – zar obične vunene kape nisu dobile neki specifičan retro, šik izgled, koji se savršeno uklapa uz sadašnju modu?

Možete ih kombinovati sa patikama sa platformama i trenerkom ili duksericom sa kapuljačom, ili uz elegantniju kombinaciju, kada želite da vam bude toplo, ali niste sigurni da se ovako nešto “slaže” sa onim što ste obukli.

Velike zvezde poput Rijane, Bijonse, Margo Robi i drugih, već uveliko nose slične modele sa potpisom najvećih modnih kuća, ali i vi  možete napraviti svoj model za daleko manje novca.

Potrebno vam je parče mrežice ili čipke, koja će vas koštati manje od 200 dinara u bilo kojoj pozamanteriji i naravno, samo odaberite kapu koju želite ovako da ukrasite.

Posebno su moderne varijante sa mrežicom u boji.

Mnogi dodaju i neke detalje poput perlica, perja, vezenih motiva ili broševa i bedževa, što nije loš način da zakamuflirate spojeve sa kapom.

Mrežice divno pašu i uz beretke:

Uz šešire:

Ali i moderne vunene trake:

Obožavala ih svojevremeno i čuvena holivudska glumica Grejs Keli, koja je u neku ruku i proslavila ovakav tip aksesoara, pogotovo kada je mrežica prikačena na debele, plišane rajfove.

Retro glamur pristaje svima, a baš iz razloga što nova moda spaja gotovo nespojivo, opustite se i koračajte kroz zimski period poput kraljice.

Da li vam se dopada ovaj trend? Pogledajte još neke primere i pišite nam vaše mišljenje u komentarima:

Get Embed Code

Preuzimanje teksta ili delova teksta dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora i linka ka stranici Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar