Žene sa smeđim očima uglavnom prave jednu veliku GREŠKU

Da li ste i vi među njima?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/lookstudio

Lako je ženama sa smeđim očima.

Svaka šminka im pristaje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

To, međutim, baš i nije slučaj.

Štaviše, većina žena sa smeđim očima pravi istu make-up grešku i koristi tople smeđe senke, jer smatraju da će se stopiti sa njihovom bojom očiju i da će izgledati prirodno.

Efekat do koje ova greška vodi je, nažalost, umoran i neispavan izgled.

Foto: Freepik/master1305

Ukoliko imate smeđe oči, ono što bi trebalo da se nađe u vašem neseseru sa šminkom, jeste paleta senki hladnih boja, kao što su tamnoplava, siva, puderastoružičasta i ljubičasta. Ove boje će vašim očima dati pravu zavodljivu notu, a izgledaćete i sveže i odmorno.

Ukoliko posedujete paletu sa toplim smeđim nijansama i niste spremne da je se rešite, ono što možete da uradite, jeste da nanesete smeđu senku samo na spoljni ćošak oka, a da ostatak kapka ispunite svetlucavom bojom šampanjca, koja će otvoriti vaš pogled i daće vašim očima poseban sjaj.

Foto: Freepik/valuavitaly

Dženifer Troter, poznata šminkerka, je upozorila da bi trebalo da pripazite i na odabir boje rumenila i ruža. Ukoliko imate smeđe oči, najbolje će vam pristajati jesu nežne ružičaste nijanse koje će vašem licu “pokloniti” nekoliko dodatnih sati sna koje niste uspele da odspavate.



Izvor: Objektiv.rs, Avaz.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar