UMIRE koliko mu je dobro, ali bukvalno: Imali su odnose, a onda je imao srčani UDAR dok je bio vezan

Na ovako nešto niko nije mogao da računa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Pixabay/ KlausHausmann

Nekad su strasti u spavaćoj sobi zaista uzavrele.

A kada je tako, lako se neke stvari otrgnu kontroli, pogotovo ako se ne pazi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U ovom slučaju, vrela seksualna igrica je jednog čoveka mogla da košta glave i to bukvalno.

Naime, korisnica Reddita podelila je svoju priču kao odgovor na temu: “Najbizarnije situacije tokom seksa”. Njena ispovest imala je ogroman broj komentara, a jedan od njih glasi: ” Da nije strašno, bilo bi komično”, što dovoljno govori o bizarnosti situacije.

Foto:Pixabay/Espressolia

Kako kaže, bila je u vezi sa tipom koji je voleo SM i BDSM varijante, odnosno vezivanje, bilo kanapom ili lisicama, bičevanje, mučenje i slično. Te večeri, imali su seks po prvi put nakon operacije srca, nakon što je njegov doktor dao zeleno svetlo da imaju odnose.

Najpre je vezao njoj ruke lisicama, a preko očiju stavio povez, a potom je i sebe vezao za nju, a potom zakačili sve za radijator. Bila je na njemu, i imali su odnose, kada je čula čudne zvuke i pomeranje njegovog tela. Jedva je uspela da skine povez i u tom trenutku, je shvatila da njen momak zapravo ima srčani udar.

Foto/Pixabay.com

Da zlo bude veće, nigde nije mogla da nađe ključ od lisica. Nekako je uspela da se iskobelja i viče kako bi privukla pažnju, a nakon što su je čule komšije, pozvale su hitnu pomoć koja je morala kleštima da seče lanac od lisica.

Kako devojka kaže, to joj je bilo najsramotnije isukustvo u životu, ne samo što ih je tako uhvatila hitna pomoć već što ih je video i ceo komšiluk, a momak se izvukao za dlaku. Kako kažu, da su samo pet minuta zakasnili, ne bi mogli ništa da urade. Ipak, sačekala je da se oporavi, a potom raskinula sa njim. Previše je to stresa za seksualni odnos, koliko god da je uzbuđujuć.

Šta vi kažete? Da li ste ikad čuli za bizarniji slučaj? Pišite nam u komentarima.

Preuzimanje teksta ili delova teksta dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora i linka ka stranici Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar